陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
出得嚟幕前,觀眾唔鍾意就叫殺人兇手,佢唔係想出嚟撚有人得閒屌個人渣
PR 全面進場
陳蕾收皮日子不遠矣
即係 I don’t give a shit to 連登仔

呢個真

連登仔成日覺得人地要回應自己
你自己咪又係連登仔
一個表演者話在意身邊認識人就夠

回水啦仆街

錢錢呢
之前唔係話花姐簽左佢咩
其實陳雷唔使回應
主要想叫Nathan返歸
唔好諗住入行靠名氣搵食
依頭滿口仁義道德話接咗好多負 救咗好多人 用人生寫歌
叫人唔好自殺唔好死 寫首念

嗰頭捧個害到自己Ex自殺個人 仲讚佢好好仔 唔會理外界唔識既人

雖然聽陳蕾既年資唔長 但由麥花臣到紅館見到佢越嚟越多人支持本身都好開心

本身見佢話兌現承諾 依家話唔在意唔識既人感受 仲繼續支持Nathan

真係好失望

平時講到好錫Fans 轉頭又唔在意唔識既人感受

Fans算唔算係身邊人
即係當觀眾係垃圾?完演唱會上曬神枱
仆街啦你
呢隻係賤種殺人兇手呀
咁你有無諗過個女仔嘅感受呀
有無諗過女仔嘅親人嘅感受呀
D歌詞叫女仔要識自愛唔好比男人玩
而家個女仔就比人搞到跳樓 又唔關佢事
份人假撚到
佢地淨係識po 首以正義之名出嚟

但佢地個偶像自己都做唔到自己既歌
你睇佢仲夠薑上台打鼓就知面皮幾尺厚

分分鐘覺得自己係無辜
無料又唔識接受意見
佢都鋪哂路準備出返黎
你班連登仔咪繼續係度屌
viu叫娛一開幾個post吹奏就冇事啦
Btw 女權Karen要唔要講幾句
連登仔快撚啲報警拉鳩nathan教唆他人自殺啦
好撚嘢 姐係佢覺得Nathan呢啲欠錢唔還又逼到條女跳樓嘅殺人犯係無問題
Nathan先係大仆街
針住陳蕾冇用

只要夠多人反Nathan 唔信佢有得出道
即係自大
包庇殺人兇手=間接害死人
唔係有人帶風向發到件事咁大邊有記者會問呢D問題呀, 咁問到咪答自己對呢條友嘅認知囉
所以話香港冇樂壇得娛樂圈冇錯, 你淨係睇演唱會根本唔會問到呢D問題, 最多問下點解會搵4個彈得咁撚屎嘅人上台同你表演? 因為就係MV原班人馬, 應承左就做, 完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞