陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
唔聽華納同viu嘅就係打手
但諗唔明蕾老師點解咁撚蠢要咁攬條過街老鼠,呢啲撚樣跟本就要避之則吉,條賤男又唔係有啲咩背景有著數比到佢,自己而家事業開始起飛先嚟玩公關災難整臭自己個朵 最撚on9係為咗呢條垃圾咁做
又咪係臭雞一隻
一首紅既歌都冇
唱歌又難聽都自稱老師
外界比壓力你 你得自殺一個解決方法?
唔係fans,但佢有幾首歌幾鐘意
睇完呢段訪問對佢已無好感,你有你強大
做人有底線
同肥婆話食野無錯一樣 自我彭脹太大
師兄,認真
你未好返,上少d連登
其實邊個死都唔關你事, 你都只係想人仆街先拎條女出黎講
應該公司會照肺 有啲說話要適當修飾
偽念恩幾時死
可能做過愛先同Mike Orange分手
Mike Orange走得快 好世界
用返你個logic,而家大眾趕絕佢都無咩問題,話佢係殺人兇手啫,話下就係咩,無拉無鎖咪繼續自己既生活,其他人鍾意杯佢咪杯佢,去到幾盡佢都應該對自己負責任
娛樂圈好極端
一方面多仆街雙面人例如nathan呢類
另一方面又多on9同so-called義氣仔女,盲撐撚

可能因為行內做野好多時要靠關係靠埋堆,
無得做獨家村,
同埋好多人好後生就入行,
對人際關係嘅想法被呢個圈影響咗
咁既垃圾都開紅館 屌你老母
幕前幕後都唔應該做啦 佢有咩資格撈演藝圈
淨係睇節目都知無乜talent態度差講嘢又戇撚鳩鳩mk
係陳蕾做佢導師保送條垃圾入十強
你閱讀理解有問題?
佢話佢呢句壓力係自己比自己係錯
呢個世界係有外界壓力
你無拿拿爆句得自殺一個解決方法做咩
蕾老師被圍屌你好驚?亂咁開炮
所以你咪比垃圾更垃圾
推你上去既人,就係呢堆你未見過既面孔,發緊明星夢未呀
只係睇到同聽到一個好努力既歌手,一直好用心咁做音樂,寫左好多好歌,帶左好多正能量同感動既歌比香港人。好聽與否都係好主觀,唔鐘意咪唔聽,唔需要講到人地一文不值!唔通你見到啲餐廳影啲相唔好食,你地會上網寫間餐廳見到都唔開胃🤮一定好難食啦!咁樣?定係會入去食完好唔好食都講左唔好食先?聽到講咩樂壇已死,影壇已死既香港人,希望香港係你地呢種只彈不讚既帶領底下,香港會越來越好啦。香港人呢個年代根本無一樣野係會讚,連鼓勵都唔會,咁既香港,真係好難見到希望。一個咁好既歌手好快都會好似香港人咁移晒民,香港乜都無既時候,香港人就最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞