陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
明白了
蕾老師自己都係雙面人 一樣都咁仆街
佢就係明知Jessie人都走咗
有無當面見面同以現金還錢
呢啲嘢得佢自己先知
先喺聲明度咁樣講架
如果Jessie都有糧尾嗰陣搵佢借錢
家屬會見唔到payme過數紀錄?
Jessie次次都payme畀佢
到佢畀錢Jessie嗰陣真係次次都當面畀?
5月17號嗰陣佢都唔開門見Jessie
佢仲話有當面講分手同以現金還錢?
見佢篇聲明咁樣寫
就知道佢個腦點諗
就係想同人講,佢仲想有得撈
佢真係搏人唔記得架咋
佢有悔意就唔會近Jessie生日上水試水溫
佢可能連Jessie生日都唔記得咗
見網民開始鬧,就喺ig防制留言
今日清空埋ig嘅po
要陳雷幫佢食哂啲炮火
然後陳雷同佢啲fans仲要po歌詞覺得自己係清泉
自我感覺良好
到底邊間公司pr咁撚勁
推陳蕾去死救個乞衣仔
快啲報案
歌詞撚原來唔止po歌詞
仲po埋法例
蕾老師 乜9呀
陳蕾都無咩好討論
真心nathan狗如果驚影響到人就直接推啦
明知會引起軒然大波都心存僥倖想翻身
大家咪比條狗有任何機會
見到就反射性抵制
結咗婚日日瞓隔離都唔會知條友諗咩啦
點解有人可以講到好了解一個人
啲人話係viu簽Nathan
咁華納開善堂架?
唔鍾意佢嘅人唔會click入去睇佢
呢 d 想法o係香港係好 common
個邏輯都無違背到
但涼薄

佢寫咁多歌講自己既軟弱,而去勉勵人
咁唔怪得好多人因為佢而家咁樣講而失望
佢個 club 剩係會收 d 夠強大既人
但去到懸崖邊,唔係個個都係想強大就強大到
唔係次次都強大到,一次諗唔開就會跌落去
而家娛樂圈係咪好興自稱老師?
大陸出世唔係問題,搵 Nathan 唔係問題,陳蕾抄歌先係最大問題呀!
https://lih.kg/3642520
華納簽開垃圾
張蔓X 2姐妹唱歌鳩屎咁難聽都簽返嚟
邊有得救架,咪一齊死

公開擁護一個殺人兇手喺viutv一姐眼中好有型

換轉死者係佢朋友佢講唔講得出呢番說話?
呢個係邊位
愚樂圈開始圍爐
香港樂壇同演藝圈咁垃圾咪多得呢啲偽人
一姐咩事咁睇唔開
「viutv一姐」

已經分唔清佢真係on9定係要靠撐陳蕾博見報
特登search ig 都唔知佢係乜水
真係孤陋寡聞
佢已經達到目的了
所以要係threads圍爐等我哋識佢
佢成功咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞