陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
問完 再話自己唔係真心 以後你記得講明自己既留言係咪真心 其他人唔係你肚入面條蟲 唔知你幾時真 幾時假
個身邊人搞到人自殺喎
唔關睇動漫事 係佢本身個人思維思想有問題
叫咗你睇多啲書先出黎講

emotional abuse會令人失去見到
明明有大把選擇
嘅能力

正如有啲人會問
點解有啲人抑鬱到自殺都唔辭職?
咁係因為當局者會失去見到其他可能性嘅能力

而亦因為咁,
世上先有counsellor有社工有醫生嘗試心理治療解救番班人

如果個個好似你講嘅咁
呢啲專業就無需要存在
做歌手冇pr會死架

佢物水呀要你咁賭上星途保佢
真係好撚失望
永不錄用
收硬皮
夢想?
想出道發達食女fans咋
1000can?🥺
祝你之後的拍拖同結婚對象
都係100 can?
修哥又估中土共同Cctvb招數
在座各位都係垃圾
想搵easy money姐
串過馬撚
蕾老師
唱到走曬音
壓力呢啲野你學到佛法咁萬物皆空放空一切的話的確可以話壓力係自己畀自己嘅
只要做到don't give a fuck to anything就得
只係大多數人都唔會化到咁,而且我地都唔expect大部份人做到,亦都覺得冇人有成佛嘅責任啫
我一早都話成個香港娛樂圈係大染缸黎,大把歌手藝人道德價值觀係有問題

唔怕同你地講埋,微辣阿晶單野大把歌手/藝人/KOL係撐微辣果邊
陳蕾繼續撐條偽狗啦
而家紅咗啦大明星都唔撚care班Fans
你眼中唔識嘅面孔係真金白銀俾錢睇你演唱會喎?

定你覺得攞咗女歌手奬等於上咗神枱?
前幾年林二汶都攞左最受歡迎獎㗎
依家咪連地底泥都不如
娛樂圈玩埋堆就會咁
微辣收皮,班“撐”佢地嘅人就會粒水架
陳蕾上到位除咗自己音樂品味之外連登同網民真係出咗唔少力

你咁撚樣講說話有冇諗過你唔認識嘅歌迷同死者家屬嘅感受

你諗吓都算啦仲要講埋出口

你識得人哋先一年 人哋要靠你上位就梗係對你恭恭敬敬
皇后咁拜啦

拎咗最女就以為自己做乜都得?
碌柒,由呢一刻棄追陳蕾
講嘅野同條撚樣害死人冇咩分別,死咗關我撚事咩,咁屌你咪撚扮曬嘢作埋曬啲感性嘅歌,一切都係大話
做咗女金兩個月就咁大口氣
哎喲哎喲,我出場會唔會影響到你㗎?心果句:正呀,呢鋪我仲唔拋頭露面
紅咗少少就開始自我膨脹 得啦 遲啲唔好受唔住就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞