陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
洗撚洗版咩 正義撚日日都會開post 架啦
慢慢ff啦傻西
如果我有用分身我死全家
無就你死全家
咁撚on9鍾意ff唔怪得知條女飛鳩你
仲要傾都唔傾
我同意個賤男唔理死者感受係一個好大嘅責任,冇人應該要咁樣被傷害
但都無理由曲解佢呢句個意思,變咗陳蕾話唔理死者/死者家屬感受啊?
香港對歌手既標準真係奇怪
對住鏡仔, 可以無下限咁包容咁俾手指公
對住陳蕾就不遺餘力打壓, 突然間老屎忽又出黎話呢樣唔得果樣唔得

等睇又迫走一個
仲撐陳蕾既 fans 食屎啦
咁鏡無涉及呃女仔搞到人自殺
你呢個比較唔太正確

係都用微辣黎比
第一日上連登?
成日都有班人去曲解人講嘅嘢再屌人哋架啦
總之就係咩都要屌一餐
想屈人係打手 自己柒完唔撚認就叫人死全家
好撚悲哀
最多係話比人放大左依句說話? 如果唔係 咁應該點樣理解依句說話?
問題係陳去照顧一個唔理死者感受嘅人,
咁算唔算照顧到死者同死者家屬感受?
游學修又中
師兄係你柒咗啦 檢討下點解俾女飛啦
鏡仔搞到邊個死咗
你好堅持我有用分身架on9
我有用分身咁你死全家呢樣野就唔成立啦係咪
其實大家無曲解到句野
你追下故再講
佢係呢個情境講呢句說話
就算佢本意係唔係咁,人地都係會咁理解
唔係點解做pr要咁小心咁咬文嚼字
不嬲係得班鏡嬸包容 連登仔反左好耐啦
啲撚樣大愛到連最基本嘅道德修養都冇
就淨係識一味話人係「道德撚」
真係唔知呢種「大愛撚」定「道德撚」恐怖啲
正義撚有咩問題 個個好似你心地咁撚差咩
係咪我唔了解單野, 你講搞到條女自殺, 應該係Nathan既事黎
你可以屌點解陳蕾請呢D人做嘉賓
但直接將條女自殺算係陳蕾身上, 傻的嗎
其實我聽落佢本意就係咁
只係而家有批fans或pr想入場幫手spin話係曲解

現實世界的確好多人係盲撐朋友/認識嘅人
佢地覺得咁樣先係有義氣
乜撐鏡同反蕾嘅肯定係同一班人嚟㗎

好呀 快撚啲走返去佢嘅原產地中國啦
咁依家係你死全家喎
又係你條傻鳩今日又有咩偉論
其實成個po都無人直接將條女自殺算係陳蕾身上喎
而家屌緊佢撐人有無道德底線呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞