陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
擺明講緊網上面鬧佢嘅人
愚昧而學人大愛只會係縱容
因為佢不分是非黑白
真心笨撚柒
大陸蕾要跌落神壇
我蕾好real
D人係都要眾人皆醉佢獨醒撚真係好撚on9
ok咁唔係講緊你
不過淨係呢個PO都大把人話佢殺人兇手
無必要咁都要加句on9
邊個無拿拿衝出黎柒?果個係你wor
假既野講100句就係真
咁on9唔怪得知你ex一句無feel就踢你走
大撚把人撐 歌后怕咩?
微辣翻身有望
人地咪話本身有聽下
但唔係fans
即係本身冇乜感覺但而家反感

好難明咩
問題係存在喺佢身邊果條友唔理死者感受在先
咁先係最諷刺
條賤種呢句係扮好人同埋勒索緊
畀佢講到係顧及別人
一係弱智
一係一齊扮緊野
一係both
咁最多都係層主講嘅「有事鍾無艷,無事夏迎春」
同「殺人兇手」差幾撚遠呀
呢樣就真係羅生門,除咗當事人唔會知真相係點
但係請殺人兇手上台真係道德有問題
你問得依樣野 你應該唔知咩叫人禽之別
保埋啲垃圾
又唔似係收好多錢
究竟佢係膠上腦定本身弱智
佢話佢呢句壓力係自己比自己係錯 你會用佢嚟形容自己架?

轉account都柒撚過人
柒完仲覺得自己好撚醒傻西
撐佢落台
打錯字唔得?你未撚打錯個字架?
唔怪得知你ex分手唔肯同你傾
同你講野9唔撚搭8又加勁多奇怪幻想
都唔知可以點傾
我都係陳蕾fans,有入佢fansclub,咁我可唔可以發表意見話佢呢個回應唔太理想先?佢今次邀請魏生我現場睇到都屌咗聲,我都唔支持邀請佢,但都會接受呢個事實。

藝人係公眾人物,言行自然就會就到公眾關注,公眾發表意見有咩問題?

今次魏生比人屌得咁勁係因為造星5出街前已經有呢件事傳出,魏生冇回應過件事,直至女方家人講單野出嚟,魏生先出聲,然後比人發現大話冚大話,啲人先越屌越勁。

當然有人會覺得藝人台上同台下表現可以唔一樣應該分開睇,但現實係冇可能,因為好多藝人因為吸毒醉駕出軌後收皮就知
唔記得轉ac就話打錯字 咁啲whatspp 借錢圖都可以係假啦 任你9up咋嘛
打錯字唔得?你未撚打錯字架?
唔怪得知你ex分手唔肯同你傾
同你講野9唔撚搭8又加勁多奇怪幻想
都唔知可以點傾
又打錯字
不過你條傻西又一定幻想緊我用分身啦
笑撚死我
講到自己咁高咪又係喺度同泥獎摔角
定係想洗走幾版,喺度轉移視線?
人識欣賞蕾老師既作品同訊息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞