陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
相反喎
雖然我唔同意 但係Eason為人仔 為錢都叫知咩事
陳蕾依家為咩
可能喺佢眼中 佢唔識嘅就唔係人
我個人睇法係 自殺死既人 唔會諗咩佢強唔強大 唔會去諗佢呢個行為錯定岩 既然人都走左 與其去怪責佢 話佢內心唔強大 正如我上面所講 每個人自殺都反映左某啲位 某d問題存在 倒不如去諗下佢自殺既原因 點樣去解決呢啲問題 防止有下一個因為呢啲原因而自殺好過
佢真係on9
義氣都要揀啱人先用㗎
噁心
價值觀有問題
今年叱咤陳蕾要票債票償
D歌迷都係唔認識嘅面孔😅😅
地底泥了
有冇人知iu首23係咪抄佢首伸縮至如的愛
蕾老師真的身體力行,對後輩納接納和關心。❤😊
最仆街真係呢句 有晒圖有晒證據就係因為佢完全唔理人感受害死人,都仲可以咁講 cls
蕾老師可能覺得義氣>>>>>道德觀>>>>錢
疊馬,英雄主義

其實娛樂圈係好多on9盲撐撚
個人覺得同埋堆文化有關
埋咗堆,係自己友,就乜7都支持
物以類聚
佢嘅意思係咪
Fans? I don’t fucking care.?
呢個係真喎,日日都咁多人死,唔識就唔會理會架喇,個個都關心咪好唔得閒
其實又真嘅
你兄弟偷食你都保佢啦

不過作為一個藝人
假啲好
都幾仆街
其實陳蕾唱歌不嬲都音準唔好,我都唔係day one ,講呢個問題

公平d咁講,唔係蕾老師差,係呢代所有新歌手都普遍地差,包括大家最鍾意嘅mc, cloud都係,呢個同聽眾好有關

你地班7頭聽唔出,佢地硬係當無野啦,唔通話自己off 左
根本強唔強大唔係重點,去到自殺最主要都係一個強烈嘅絕望念頭,識著個仆街人渣Nathan咁賤,可能係直接對人性絕望
蕾老師好強大
死撐真係蠢到
屌,叫條蕾老師返去唱亞洲亞洲
咁有病咪睇醫生 唔會無需要架
佢其中一個選項都可以係去睇醫生
依家個個人都話自己壓力大有情緒問題
下下入晒人地數 變到自己好似冇責任咁

仆街過nathan既人大把
如果咁既程度就入晒佢數
話佢係殺人兇手 把尺未免太窄
好彩從來都唔聽陳蕾支持狙擊Nathan 直至佢退出娛樂圈為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞