陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
其實條呢條女憑乜嘢做導師 完全唔知佢有咩出名作品。 要排,淫kay 都有資格過佢

你依d咪心地唔好囉
陳蕾老師試下死嗰個係你細妹 睇下你仲會唔會咁講

屌你老母
連登仔/香港人就不嬲都係雙重標準
害死個女仔 就話你無感就係冷血 如果你係佢親友你會點剩剩
平時係咪都話女人係雞 就唔會有同樣講法 唔會有"如果你笑尻/屌尻個女人係你親友咁又點"
的確客觀去睇 蕾請條友係自制公關問題
但好心班連登仔唔好成日滿口仁義 講到自己正義使者 要屌死個兇手幫死者討回公道咁
好心啦 平時你班連登仔嘴賤到影響幾多人又唔理 扮乜 根本就係憎人富貴厭人窮
所以唔好話點解冇人撐香港娛樂圈啦
個個以結果為目標
給十九歲的我威迫利誘講大話迫學生拍攝, 啲電影人就撐佢俾埋金像獎掌摑你班刁民
陳蕾就唔care啲外人感受
咁巴閉自己光合作用得啦
使撚人支持咩
陳蕾公眾人物黎
但係而家nathan都自知理虧驚影響到人啦
咁即係網民其實無錯誤理解到
真係
年年吒叱都凳佢好唔抵 今年勁開心
而家咁樣
不過連登仔FANS 都只係外界佢唔認識既面孔
聽完佢解釋,我變咗支持陳蕾今次做法,作為老師支持學生真係基本啦,唔通落井下石埋一份咩,仲要本身陳蕾人設就係賣正能量
不過都阻止唔到我反Nathan,一單還一單
蕾姐 其實我都好顧及人感受

你都話晒拎過女金又開紅館 應該大把水
我大貪少少 10,000,000 can?
講到全部上得連登既都係嘴賤壞人咁
表演時係台上面有冇講D咩呀? 而家淨係請條撚樣一個上台話撐佢冇做錯咩而家?
日日都有人跳樓
觀眾係外界黎放棄觀眾了
係啦係啦
全世界都迫害蕾老師同nathan大哥
最搞笑係佢自己出咗首念
自己填詞 叫人唔好諗唔開 要同身邊啲人傾訴之類
但偏偏條友個女朋友就係咁睇唔開跳咗
佢都可以唔覺得有問題
曾經係佢fans 而家覺得佢啲大愛搞笑都係扮出嚟
風向差俾人屌得甘姐
而家又有得上紅館又有viu撐腰
過一排冇事啦 又係得連登三四隻毒撚屌
買飛個啲都on99
「我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔,我希望身體力行,去話畀真實存在喺我身邊、好重要嘅家人、朋友、同事知,我係一個會兌現承諾嘅人,我想話畀大家知,如果我當你係朋友,我會好大力嘅方式表達我嘅支持、祝福同擁抱。」並表示Nathan很顧及別人感受

唔識字?
得罪連登仔仲咁口硬
死攬到咁有需要咩?
其他場次唔知但尾場好明顯一唱到伸縮個場明顯地靜左
連佢嗌咪一個個介紹個陣唯獨Nathan我身邊直頭有人噓佢(當然台上面好難聽到), 更加唔好話歡呼聲唔夠其他三個人大
唔係話咩要講到正唔正義
是其是, 非其非
一係你拎proof出黎幫佢澄清
唔係就唔該咪死攬啦痴撚線
同啲官一樣,完全見唔到有人反對立23條
佢身邊啲人個個都支持立法

陳小姐有做官既潛質
唱歌浪費哂
好奇咩你以為連登係大眾?
連登係一個人?
一種聲音可以代表晒成個討論區?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞