陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
咁都好彩佢有解鎖
如果佢啲屋企人唔知情仲當nathan係佢普通ex普通朋友
死者真係死唔眼閉
係咪想歲 二蚊 後塵 企喺對立面
死緊
蕾老師果然好夠雷
詞誤
係想講如果家屬無多手開手機睇對話
理唔理虧同影唔影響到有咩關係
就算係有理,只要有hater都一樣會影響到人
驚影響到人同自認理虧係兩件事嚟
三觀有問題嘅睇怕唔係香港人而係…
畀機會無問題
但要有冷河時間,改過嘅誠意同埋實績

道歉可以參考Edison點道歉同直接退出
轉幕後繼續做野
而家條友3樣都無做到
好多Fans其實都係佢口中唔認識嘅人
如果係佢fans 而喺Nathan事件上同佢嘅價值觀唔同
聽到呢番說話都幾傷心
你當人係偶像 原來佢當你係Nothing
當然都仲係有好多護主狗
做男人做到要問條女借錢係廢 但人地都有還錢
根本個男仔衰既就只係衰一般情侶既感情糾紛

屌你老咪笑撚到我gap gap聲
有還錢
真係要qoute大隻啲字,等大家見識下

即係你都係想話個女仔自己心靈脆弱
俾人呃呃氹氹絕望尋死
都係因為佢唔夠堅強
佢老豆老母朋友不作為唔做嘢

恩B只不過賤咗少少
咁世界緊有衰人
咁撚脆弱冇人幫到你嗰wo

呢排輕生個養和醫院工程助理
都係抗壓能力太低
呼喝佢辱罵佢吐佢口水個工程師都係衰口臭少少之嘛
唔通又叫人殺人兇手咩?
大佬人哋成功人士嚟

你個人咁goodest logic
錯都不在你父母
大家明嘅心照!
即係不分是非好醜 幫親不幫理
典型支那人
咁你啲fans都唔識㗎,係咪唔駛理
話唔埋有扑過嘢
升個殺人犯上台迫觀眾同意自己嗰套
使咩帶風向?佢請得呢條友預咗俾人屌,on9,佢自己揀請上台,再揀維護個仆街嘅人品,咁都有得賴人帶風向
有精神病就好去睇醫生 及早治療啦
蕾老師有冇借錢比佢?
佢成個人價值觀扭曲哂
作為一個女性 咁撚無同理心
後悔曾經為佢拎到女金而開心
佢自己講完都懷疑自己價值觀有問題
其實唔駛懷疑啦
可以肯定d話佢知係
並表示Nathan很顧及別人感受,曾猶豫應否上台,

條契弟會顧人感受就唔撚係1000, can 啦
唔怪得對死者冇感覺活在當下,話知你強姦殺人犯
咁講啦
那怕事後佢有小小悔意 認下衰仔 同人地呀媽道個歉 喪禮又幫手打點下
件事其實都可能就咁過
始終憾事已經出現左,Jessie唔會返生
但佢個態度都根本唔係呢回事
花圈都無個呀佢老味
成個靈堂擺滿曬花圈,無一個係佢呀
仲要戴曬帽咁黎,真係唔識尊重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞