陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
偽善撚同偽善撚 frd 好合理
好失望
你比機會條賤男,邊個比機會Jessie
唔會再聽
搞清楚態度同埋死撐扮型嘅分別先

利申: 有聽開
仆街幫仆街,天經地義嘅
蕾狗真係好撚賤
蕾老師強大唔驚
蕾老師 can u give me 1000? 🙏🏻

屌你老母 早日收皮啦
你就真係spin嚟spin去喇,成個post標題都唔係重點/問題唔解釋又話spin,解釋完駁唔到又講第二樣嘢
講咗係兌現承諾,又唔係幫佢出道又唔係淨係俾佢一個上紅館,真係mv嗰幾個就嗰幾個
解咩釋做得出都証明佢道德觀好薄弱,希望佢早日同Nathan一齊收皮
其實上面我都有回另一位會員
如果去到兌現承諾果度就完,無標題果句野,
其實我都同意無問題

你而家就spin到話標題唔係重點
你搞清楚成個po傾緊乜野先啦
Eason 為人仔,衰一萬倍啦
陳蕾係on9姐
佢呢句説話其實imply緊除左佢身邊真實認識嘅人(包括偽念恩),其他人佢唔在意
佢將人簡單咁畫左圈
一個圈就係佢真實認識嘅人,佢在意佢緊張
圈外係佢唔真實認識嘅人,佢wfc
呢個圈你可以演繹做網民
有人演繹做佢啲前fans
而坦白講,佢前半截咁撐偽念恩又話了解佢又話佢照顧人感受之類
我覺得佢唔在意Jessie 同佢嘅親人朋友我覺得合理唔癲喎喎的確Jessie 唔係佢畫個圈入面而偽念恩係
大家亦可以話Jessie 同佢非親非故佢唔在意
無錯咖其實,不過聽落就真係好mean好難聽
每次上完連登,都要聽返丫蕾啲歌調整下心態
走啦屌你老母
蕾老師唔夠本土黃
樂壇社工(自稱)
只係在乎佢識嘅人感受
蕾老師亞視出身叫自己老師
為左死撐講埋啲鳩野
死左嘅人wtf
造星5, 佢係導師
屌你啦 nathan佢係好顧人感受既人?!?!
師兄 我完全理解你諗法
除非人地有野威脅你 或者你冇得揀得返死一條路就話啫
明明有大把選擇
再所謂冷血啲咁講 我會覺得選擇自殺既人係佢唔夠強大
不過其實都冇所謂 反正佢自己決定
成年人自己負責自己生命
其實你都可能講得啱,呢d人未必會覺得自己有錯,我可能都高估咗佢
同埋話佢嗰d唔叫hater啦,齋呼吸都嫌人篤眼篤鼻咁先係hater,而佢係真係有嘢俾人講
其實好正常啫
佢又唔識Jessie
同eason一樣 因為一單嘢比人屌到飛起
佢仲要火上加油 講完句兌現承諾咪close file 囉
係要衝出嚟申請比人屌 其實真fans 會好失望㗎
利申 係fans 有睇live Nathan 一出嚟嗰下勁多人噓 搞到隻歌都冇曬mood
我都知你唔識Jessie
但佢都係人都有感受
唔想再見到垃圾nathans
同埋懶大愛但double standard 嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞