陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
佢哋應該覺得阿晶先係搞串個party嗰個
對話錄音都有埋 粗聲粗氣問借錢 都仲可以當睇唔到
偷得食就預咗後果
保乜,無公開出聲已經叫留左情面
作為歌手 需要大量佢唔識既人同fans支持佢先有今日 竟然可以咁講野
佢班臭草蕾fans仲話nathan做呢啲嘢啱定錯,其實好主觀
新歌念好似講緊關心 陪伴人
而家就話 唔識就唔在乎
邊樣先係真?
本身真係聽開陳蕾,幾鍾意,但如果佢咁講得,咁byebye啦,我地呢啲素未謀面既fans都唔係啲乜野黎
價值觀唔同,我唔會支持啲支持殺人犯既人,人地命都無埋,條垃圾憑咩可以開心,可以有第二次機會?
就算係事實 但身為公眾人物都要顧及自己形象
有啲嘢係應該經過大腦先好講出嚟
之前都有人爆料好多 Youtuber 暗地都係撐微辣,覺得阿晶搞事自己攞來,不過唔敢公開表態
念就好似叫一個自殺嘅人返轉頭
好諷刺
Mc真係痴撚線 十次聽佢有八次都走到好明顯

啲人聽唔出會話你係吹毛求疵
偽人呢啲大家心照啦
陳蕾依家唔係就係同你講 理撚得你照用咩
多人反結果佢係完全唔在意
Live flat 又唔撚夠氣 吹撚到上天
大陸出世唔係問題,搵 Nathan 唔係問題,陳蕾抄歌先係最大問題呀!
https://lih.kg/3642520
仲要係個女仔生忌
屋企人呢d日子已經夠傷心
仲要日日見到佢出黎番 上紅館d新聞
慘到。。。
大把歌手努力一世都冇機會上紅館,條殺人犯竟然可以
就算佢只係出幾日,之後收皮,佢都唔值係紅館有表現機會囉,陳蕾竟然要救一個咁抵死既人
歌唱到點,都唔代表佢個人

佢講嘅就一定係真
做明星有錢揾有女食,諗起都爽
我1年前講,比人屌到

根本班友聽歌唔知聽乜,off到癡線都話無
蕾老師唔在意死左嘅人
其實想知你地點解咁反感 講真陳蕾做錯啲咩先 你地係咁話陳蕾幫個殺人犯 係Nathan老師 Nathan梗係會扮到好好咁 但係其實你地所有連登仔咪又係上網睇話Nathan間接害死Jessie 實情仲有幾多其實你地係咪真係咁清楚先。 講真單靠嗰幾張WhatsApp cap圖就做晒法官判死佢?更何況陳蕾要攬佢咪攬佢 佢對Nathan點都識得深入過你地班連燈
登仔啦。。。
傻啦,佢大把死忠撐佢無做錯
義氣
收聲啦7頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞