陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
陳蕾 依幾年你越嚟越紅
當然最主要係你自己努力
但其實都有好多你唔認識既面孔默默支持你

見撚到你咁講 真係得啖笑
我只能夠咁講,我真係認識佢嘅人,我知佢係一個點樣嘅男仔就得喇。
我只能夠咁講,我真係認識佢嘅人,我知佢係一個點樣嘅男仔就得喇。
黐撚線邏輯
你自己都係打手一個
借住1皮野黎 can ? 你死咗之後還俾你
佢點會保一個咁差人品既人架 唉
幫唔落
盲撐做乜鳩
佢的確係累撚死左個女仔喎
鬼叫我紅,你吹得我脹咩
咁張紫妍事件一定又係佢自己睇唔開啦又唔怪得強姦佢班人 你d價值觀明顯有問題 同你真係無討論價值
每一個自殺死既人背後一定反映左某啲位 某啲社會制度出現問題 而唔係你單單一句 哦佢weak佢睇唔開就可以輕易概括到
壓力係自己比自己都講得出
外界無壓力?
如果Jessie聽咗蕾老師隻念會唔會唔使死
係 佢做幕後都冇咁嬲
講咁多咪即係話 我同邊個frd關你地撚事
又係喎
點解條友咁撚執著條仆街 個陣退賽好似都凳佢唔抵
其實不分青紅皂白亂撐朋友嘅無腦人好多
但直接講埋出口,我會覺得公司無把好關唔夠專業

唔評論陳蕾係咪“偽”,
畢竟佢可能真係信自己睇到嘅野多過發生嘅事實,
咁我會覺得佢on9同偏頗多過“偽”
都唔知佢憑咩?
水鬼昇城隍嘅感覺。
其實華納pr點解會俾佢咁講野
借錢仔換左icon 同ig del哂相
好可惜,有咁既價值觀既人,就算幾靚,唱歌幾好聽都好都唔值得做我偶像。

We need to end.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞