陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
琴日答左你架喇 你自己都話啱 仲問?
如果係屌陳蕾請Nathan做嘉賓, 我無任何意見
甚至我可能會幫手踩多幾腳
原本都諗住有咩誤會/程序上嘢
都唔諗住加把口
佢咁講完真係狙擊得
你有見我成個post有問到咩?
你亂咁屈人 唔話你on9話你咩 同你話人地話佢殺人凶手有咩分別 咪一撚樣柒頭
大是大非面前懶正面真係好噁心
以愛之名行惡之實
信嗰個都係智障
唔得閒追你POST 但你上面先問完我
成個演唱會d look都好L老土
第一個記者問佢關於nathan係話「有好多網民就xxxx」,娛壹條片太細聲我聽唔到全條題目

陳蕾係答話如果因為咁而對佢(陳蕾自己)有唔好嘅睇法,或者對佢有唔好嘅聲音,佢都無可避免

第二個記者再問佢「有冇考慮過呢啲因素/掙扎過」,陳蕾先再回應標題嗰句,咁正常就會諗佢指嘅係網民嘅評擊,而唔係咁癲諗佢講緊死者同死者家屬
最緊要你支持
擺明就係想出嚟, 無理由咁樣放過佢掛

見到出show咪嗌聲殺人兇手囉
完完全全係一個仆街,即係死咗所以就唔存在,所以就唔洗理佢了
自己叫自己老師
唔怪得姜濤都做到老師
聽到眼都突
點解pr會比佢講呢段野
唔好以為我行我素會可以套用係任何情況上
極噁心呀陳蕾
非常噁心 一直既正面形象原來係假架
問題都唔係果句個object係咪指網民
問題係佢照顧緊嘅係一個完全唔理人感受,間接累死人嘅人
有時去M記,聽到佢首凡星,
都會真心覺得鼓舞,
而家?
好失望,who fucking care
扮驚啫屌
佢係驚就縮返埋一舊啦

「哎吔 咁樣會唔會唔好意思吖」
不准走 你不准這樣走

這一刻我真的很渺小 無能為你添歡笑
多少分秒 受焦慮干擾
也許我沒法感受你的傷痛
只想親口講句 我愛你

捧個冷血害到人自殺既仆街 仲寫得出依啲歌攞道德高地 話返人道德撚

笑撚死人
X2 睇演唱會見到個殺人兇手當時都只係諗蕾應該兌現承諾啫 宜家見到佢咁講 死都要撐偽念恩 最令我失望嘅唔係佢話在意身邊人感受多過唔認識嘅面孔 而係佢肯定偽念恩為人 jessie 識佢咁耐都未睇清佢係條仆街 而蕾就憑一個節目就覺得自己睇清個殺人兇手
呢個係我期待已久嘅陳蕾第一個紅館演唱會 亦都係我最後一次睇佢演唱會
啲人就係因為佢講呢句而話viu簽咗nathan

viu節目巡禮報導
https://www.stheadline.com/film-drama/3279306/
100 can?
唔係真心問 我認得你
蕾老師比你想像中強大,Dllm 拎完金獎之後以為自己好撚掂? 做人咁撚仆街都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞