陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
所以咪唔洗care佢地感受 場場都照請條虛偽撚做嘉賓
明知一定好多人返感都照做 入場見到都即刻冇哂mood啦
咁就係連醫生都唔識睇

以家暴為例,往往係身邊有鄰居,
或者被屋企朋友發現去報警
之後先轉介醫生
佢自己係失去咗搵幫手呢個能力

建議你了解多啲呢個topic先講個受害人點點點
如果唔係會顯得你好無知
保兄弟你最多唔出聲扮唔知唔評論,穿咗煲去安慰佢陪佢飲酒,呢啲叫兄弟

你兄弟偷食,如果你顛倒是非,撐佢偷食係無問題,仲話女方支持者嗰邊啲人你唔care,呢啲叫cls同揦屎上身
陳蕾我屌你老母呀咁撚樣都講得出口
佢啲fans多數都係佢唔認識的面孔
陰濕到。。。
我唔撚信條仔唔記得呢日係jessie生忌
你諗下jessie屋企人睇到啲新聞會點
佢要攬咪攬law
咁我哋要屌唔撚得吖?
唔好咁低能啦 冇野講就淨係得呢句
其實咪即係做番自己
為左出名而去sacrifice 身邊既人
推到呢件垃圾陳雷收皮就最好
收皮啦大陸婆
推埋修收皮

串77,話連登狙擊加蔥係跟風
我同 nathan 熟既所以 ok ,撐佢
殺人兇手

誤殺
謀殺
首先我唔係陳蕾fans,之前對佢唔反感,佢未表態點解要俾Nathan做嘉賓之前,我會認為佢係為咗「承諾」二字挨義氣,兌現返自己講過嘅嘢,有始有終。

到而家佢發出嘅言論,真心對佢失望。同埋如果陳蕾有睇曬Jessie 屋企人post出嚟嘅嘢都有咁嘅結論,真係失望中嘅失望。

陳蕾唔想落井下石,想救世嘅心都明顯,唔想Nathan 諗唔開,想盡幫,但其實Nathan 有手有腳,唔響幕前,出面仲有其他世界。幫人有好多種辦法,件事令我覺得陳蕾開始自我澎漲到目中無人。

其實到今時今日諗起Jessie 嘅死都會覺得好可惜,Jessie 人生嘅重心放曬響Nathan度,佢無陳蕾咁好彩可以逃得過自殺嘅關口。而係咪跨過咗死亡嘅人,就覺得自己好撚叻,會覺得自殺睇唔開嘅人係自己唔夠強大,可以對死者一啲同情心都冇?

而作為公眾人物,大眾偶像,連安撫大眾,替死者惋惜嘅說話提都唔提,淨係話唔會在意我哋哩啲唔認識嘅面孔,咁嘅公眾人物令人徹底心寒。
你做佢導師見既一面

點及佢對女友私下既msg嗰一面 真呀
太早發功
年尾就好多人唔記得呢單野
安心的士短暫同車嗰個朋友就真係兄弟喇
本來嗰晚都要搭飛機走
明明就係住當區無幾步路都照上的士
多次想阻止安心攬埋一齊
甚至提出自己送黃心穎返去
叫許志安返屋企
新歌念=魏念恩
自戀型人格應該真係會唔記得
因為呢個世界只有自己係重要
果然,做得偽人嘅都係冇良知
收皮啦大陸妹
大陸出世唔係問題,搵 Nathan 唔係問題,陳蕾抄歌先係最大問題呀!
https://lih.kg/3642520
咁你唔好care觀眾鍾唔鍾意你、聽唔聽你嘅歌啦
真係勁戇鳩 社會性死亡都唔知係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞