陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
我真係認識佢嘅人,我知佢係一個點樣嘅男仔就得喇。
請問佢係點架?呃錢呃感情,仲可以扮好人?
陳蕾識Nathan…點都會有好多私人感情上盲撐
只能講佢自己既唔小心引發場關公
佢有心想係紅館請番班學員都唔急於一時
到你咩出道30週年係紅館
你再請番佢地… 應該無人話佢
仲會讚佢念舊

亦以道德上講.. 唔係唔比機會Nathan
佢有本事堅持住話追夢追足10幾20年
咁有眼睇既都會比機會佢.
捱唔住就低調過番自己人生啦
出黎做娛樂圈… 你以前做過咩係要還

陳冠希當年淫照佢係受害者都要退出娛樂圈啦
一個殺人兇手真實存在喺你隔離,有冇在意過佢已故女朋友感受?唔通又唔係真實存在?
因為人死如燈滅
Same…
唔會聽佢啲歌 覺得佢個人好假
同啲歌想表達既野都唔同既
節目效果來架姐
之前諧星都出來做老師
陳老師好撚冷血
原本對佢無咩感覺,依家真係仆街認證
你自己咪又係度滿口仁義
傻閪自打嘴巴 以為自己好撚醒 屌你老母
Nathan害死完Jessie都未夠仲想害死埋陳蕾
連登之前日撚日吹奏
連登捧得,真係無死錯人
張紫妍係咪唔夠強大?
個人而家飄撚到
條友個女朋友睇唔開跳咗 亦有好多人都睇唔開自殺
所以佢咪出首歌叫人唔好睇唔開自殺
有咩問題
聖母撚啲教徒快啲攞「以正義之名」嘅歌詞當係教義經文嚟回覆啦
你呢d傻鳩剩係識打稻草人
將幾十萬會員撈埋來講來顯得自己清高
好撚可悲
有冇諗過個女仔未就蕾老師口中嘅外界囉 外界嘅事who fucking care
唔出奇
你係咪邏輯有問題呢?
佢做得演藝圈呢一行 出現喺大眾面前就唔可以做個壞榜樣 教壞人
佢一攬條PK 就代表佢都係人格有問題
咁借問聲點解要香港觀眾去支持一個人格有問題嘅人表演? 仲要身為表演者話淨係care自己身邊識嘅人? 觀眾呢?表演者喎
陳老師ig 動態:不管對錯

屌你老母 歌已經唱撚到走晒音 仲撐到痕 快d收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞