陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
條撚樣NFT 掠咗咁多錢花少少請五毛濕濕碎啦
bb can 1000?
其實冇分別一樣係將義氣置於公義之上
你諗吓如果嗰個唔係你兄弟你會點做你就明你有冇將義氣置於公義之上
即係蕾老師唔會顧及fans感受
有料澄清嘅一早澄清左啦
定兩個有路?
所以佢同偽念恩都係同一類人,利用完人,就當人condom,依家大大聲講唔會理fans感受
佢一直以來建立嗰啲正能量信仰,呢一刻完全冇晒,依家覺得佢寫啲歌完全bullshit
試下叱吒前開show
睇下仲會唔會請Nathan
係吳弱希出咗聲
呢條白粉婆似入咗邪教
修哥同陳雷都講得唔啱
呢啲圈中人先係偽善
屌佢老味
我唔係佢fans都有俾錢入場睇演唱會
身邊唔少朋友都係

陳蕾你唔係以為淨係得hater屌柒你吖?
大把你唔撚識嘅面孔都有課過金支持你嘅
果時造星表演用自己個樣做backdrop
已經覺得好難頂
佢嘅態度令我諗起2019年某個自以為高高在上女人, 又係覺得自己永遠都係啱, 而外界反對佢嘅人永遠都係錯, 大家估吓係邊個
佢衰嘅野都好難改過自新
佢件事反映佢個人本身就閪
如果話winka pre拍拖咁,都可以話佢只係價值觀有偏差,覺得拍拖可以求其。只要佢話我認衰仔啦我以後會認真對待戀情,已經可以close file

Nathan係真係對人閪,冇家教死mk,可以點改
我完全明點解班仆街kol會咁賤

呢班人不學無術,上位一味靠癡,無實力

微辣係當時得令嘅頻道,班仆街咪想捧微辣打好關係

所以我成日90% 嘅KOL係班無知識無內容垃圾

點都清楚過你
咩叫神枱級就可以串
喺討論道義時用誰大誰惡誰正確
秒撚咗班蕾狗
無咩事就錄音都懶得聽
但係會同個 ex 見面為左現金還錢比佢 ?
你見一大班社會垃圾幫網上賭場同Jpex 賣廣告就知
翻譯:我都唔識條女
佢跳樓死關我鬼事
咪阻住我撐fd
扮哂有性格,好心收皮啦呢d暗星,代表作都無首出名,靠pr宣傳上位,真係無首名講得出名
P牌仔洗唔洗出黎道歉下?
改過唔係唔得
但需要時間、誠意、實績
缺一不可

edison果時都即時公開道歉,退出轉幕後

啲宗教信徒分享自己點改過,點戒毒
都要做出黎,仲要過幾年等人見到真係戒咗,有穩定工作穩定伴侶先出黎講野

佢就乜都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞