陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
忽然正義 有事就屌兩句 當自己係風紀
串緊你on9呀咁都唔明
唔怪得知條女飛你
做人唔好咁撚多ff
檢討下啦
正義撚但屌鳩人 算唔算正義
咩尻忽然正義 你條廢柴冷血人渣 咪拉人落水啦 自己冷血咪死埋一邊 係都要衝出嚟柒
睇下班正義撚今次嘅熱誠可以keep到幾耐
講緊花蛆個訪問定係咩?
大陸人就係無道德
鏡狗俾人屌得少咩

要攬呢條賤男就預咗俾人屌架啦
又走去管人地點屌呀 又問人地除左屌 有咩其他野做呀
蕾老師無講錯既,Nathan係佢身邊既人,但佢又唔識Jessie,所以佢係唔需要理唔識既人
唔係忽然咁係乜 日日開post 開到出年呀嘛
香港對歌手既標準真係奇怪
對住鏡仔, 可以無下限咁包容咁俾手指公
對住陳蕾就不遺餘力打壓, 突然間老屎忽又出黎話呢樣唔得果樣唔得

等睇又迫走一個
咁鏡無涉及呃女仔搞到人自殺
你呢個比較唔太正確

係都用微辣黎比
係咪我唔了解單野, 你講搞到條女自殺, 應該係Nathan既事黎
你可以屌點解陳蕾請呢D人做嘉賓
但直接將條女自殺算係陳蕾身上, 傻的嗎
其實成個po都無人直接將條女自殺算係陳蕾身上喎
而家屌緊佢撐人有無道德底線呢樣野

呢句既意思唔係話陳蕾涉及呃女仔搞到人自殺咩
事實上條女自殺關陳蕾乜野事, 你有證據的話, post多D資訊出黎
等家屬可以怨有頭債有主
人地中國人黎
不嬲都係責任不在己方
作為fans都真心覺得咁樣回應好失望
完全同首"念"背道而馳
好過你長期冷血啦
唔講都冇咁嬲
講完真係反感
無論件事點睇Nathan大哥都係仆街
仲要講話照顧佢感受
邀請一個已經社會性死亡 無人想見到佢表演既人黎
佢又有冇照顧fans感受?
不過可能fans係佢眼中都係唔熟識既面孔啦
係囉請埋落仔發就啱啦
佢紅唔紅到開下一次紅館都成問題啦 咁撚蕾
利申:前fans 好彩買唔到飛無買黃牛去
食炒價睇個殺人兇手正on9
係呀 咁你又有咩可以做呀
睇你點定義正義
我都唔係個個人都會講on9,但係你完全冇是非善惡判斷做依據,就用一副大義凜然嘅口吻教育人

仲要我同你對話,你加句我冇講過嘅說話出嚟屈人,再教育多人一次

自己on9咗仲要拎多個尾彩,再教人唔好加句on9,句句都想教育人,你真係on9喎

Btw,件Nathan過去做嘅事,外界唔俾機會好合理,冇人格又冇料就唔好再出嚟,冇觀眾緣唔好再發明星夢,邊個再捧條人渣會屌埋一份,係咁多,呢個世界大把人比佢更加值得有機會
佢照顧偽念恩感受
咁邊個照顧Jessie 同Jessie 媽媽感受
Nathan條仆街會唔會借勢出返黎撈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞