Steam Deck OLED香港地區已正式推出 (16)

545 回覆
4 Like 0 Dislike
啱啱終於入咗手
想問吓 Palworld 係咪都係會hang機?
我較低啲畫質都無乜hang過
落咗order 買512gb
啱啱入返komodo 見到cancelled

發生咩事

唔知做錯啲乜
巴打用邊張卡找數
好似HSBC Visa Signature
依家係咪周圍都唔會有現貨oled 512?
想即刻買部新年打
打去K11問吓
K11仲有
6點半閂咗門了
新年假後啦咁
想問下大家有冇打打下突然黑畫面?之後等一陣佢會重新開機
我主要係出街打,暫時用自己舊時d 舊game 頂住先 部機真係好多野玩
點解我買完無呢個袋送
呢個袋加幾蚊雞
https://www.amazon.com/JSAUX-Protector-Hardness-Resistant-Tempered/dp/B0BM9BPQQ8/

想請教各位ching,邊個款o岩 oled 1TB用? US$9.99/ 12.99/ 14.99? thx!
steam deck>rog ally>steam deck oled
3部都用過可以答下你
用steam deck oled開心太多
steam os寫得太好 又慳電唔似傻閪window咁
唔洗諗其他手提機 話就話都有人寫其他掌機用既steam os 但好多奇奇怪怪既bug 永遠追唔上原生既體驗
所以到最尾都係舊機同oled既選擇
oled粒u制程勁左主要係更加慳電 full load應該有2粒幾鐘以上(rog ally full load 1粒鐘唔夠
同埋個oled mon色水真係好撚靚
至於炒唔炒價既 我覺得正價都算易買
官網成日返貨 早幾日行黃金都見到代理好多現貨
諗緊買唔買好
定係等佢出新update再睇吓先?
Update完都係咁,不過玩palworld以外既game都好正
好多steam game都有為steam deck做優化
有冇人一樣情況:部機sleep Mode咗,間唔中都會自己着返
手上有部512 oled版,買咗個幾月唔啱玩,唔知有無師兄有興趣接收幾乎全新齊盒的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞