Steam Deck OLED香港地區已正式推出 (16)

795 回覆
7 Like 1 Dislike
你有PS 同switch 可以用steam deck remote play,同過switch game 落去,Xbox 可以xgp 一部機整合晒
主要係部機太大部,如果手機size我會買
咁你攞部好少少嘅android 玩到啦

一係揀AYANEO SLIDE 大psp 少少 放到褲袋

出新機前大大粒花生食
撚完fd 部oled 好吸引
買!
睇下你自己諗住想點玩同有咩hardware

如果你想瞓係床玩, 而你又有部打到機電腦
咁用ipad+ stand+ 手制經steam link 玩, 出黎個效果會好好多

而家steam link app 個功能勁過以前, 可以4k streaming
個interface 同steam deck 一樣用big picture
用ipad pro 個screen, 4 speaker 立體聲個體驗正過用steam deck 好多

而家steam deck 變左模擬器專用
依個用法幾好喎
我無電腦打到機
都係用iPad pro 連steam deck
對比咗好多機最終買oled機
玩唔洗性能要求高嘅game,續航又好啲 加埋oled mon望落靚好多
oled版裝左windows係咪可以玩到xbox game pass?
好似話仲未齊driver未行到?
Xgp 有方法玩 上面有片教
如果一早發覺用ipad pro+ steam link 係咁爽嘅話
我應該唔會買steam deck
順唔順 會唔會窒窒下?
畫面係咪靚好多
係咪monthly subscription 有一堆game咁?
有d 位會有少少lag
你可以試下用手機steam link
用wi-fi 6 其實已經好順

"這個訂閱服務月費為 12 美元,並且將每個月精選最多 10 款遊戲供會員下載。遊戲數量會隨著每個月而有所增減,但如果該月沒有任何你想要的遊戲的話,可以選擇保留會員資格但不付費,跳過該月的遊戲。"
啱啱入咗部512,買埋dbrand skin
不過難貼到仆街,張skin雖然有彈力
但去到D弧形嘅件都係會包到個邊緣位唔平
唔知一陣玩對馬戰鬼load得順唔順
唉屌
諗黎諗去,始終都係買
轉頭去門市睇睇
去K11買 泊車加K Dollar
支持你
巴打們玩緊咩game 多
岩岩買左 vampire survivors, slay the spire.
等特價入fall out 4
有得係game mode開返模擬器set解像度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞