Steam Deck OLED香港地區已正式推出 (16)

545 回覆
4 Like 0 Dislike
搵免安裝 將成個game file搵個位放 再用steam 新增非steam 遊戲 揀file 開game 個exe 檔
入左手一星期 好正 放工後機不離手
好耐無試過咁沉迷打機 有翻細個打gameboy PSP個種興奮
想請教各位巴打依家有無方法改mod ? 要唔要改機搞到無保養?
師兄知唔知重有冇貨
你打電話問下
請問呢個係咩網頁搵到的?
我想買1TB
Thanks 巴打, 我走去 Acer 網頁反而搵唔到
有冇巴打知道邊度1TB有貨?
Price做緊折 不過水貨
你地會唔會desktop mode駁到mon, gaming mode 唔得?
唔會
你用邊隻hubs
大陸雜牌hubs, 但desktop mode出到gaming mode出唔到奇怪
巴打我上次係你個post留過言

https://store.steampowered.com/app/303590/Hidden_in_Plain_Sight/
仲有依隻小品成班人玩都幾過癮
有d玩家要扮npc唔好比其他玩家發現
lm
lm
玩緊雖然都係lock 30fps穩陣但都ok
relink po見
尖沙咀Acer話尋日返咗貨,而家仲有20部左右
新年前唔使等網店,佢話啲貨俾晒實體店
Komodo 512 2月初旬有貨返 宜家日日check住

畫面靚唔靚
youtube打relink steam deck都有片你睇
game就肯定唔差steam peak已經歷來僅次mon hun
上面巴打話acer有貨喎,得閒即刻去買啦
萬一個上旬係接近農曆年你要過好耐先開始玩到時個個等緊3月出隻新boss了
多謝介紹 研究下先
依家周圍係咪都會突然斷貨?
諗住買部俾男朋友
買之前用樓上嘅電話打電話去實體店問有冇貨,無就directbuy 貴幾十蚊,據說都係行貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞