Steam Deck OLED香港地區已正式推出 (16)

545 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇用scraper? 我冇事wor
係之前update左emudeck要改番folder名煩
搭飛機 用SD 打blasphemous 2 巧青春好似𡃁仔時代玩nds 同 psp 咁
Steam 好多game 要link網絡先入到game,搭飛機冇得上網可以點玩?
請問有無人知?因為睇落好方便,唔洗撳實兩個掣,再用碌棍郁
登機前開定game
之後玩到落機
我係過資料換咗ssd 又撞正yuzu 下架 重裝返又有bug,fbneo 又壞埋要焗reinstall
Size 先已Tune
感謝師兄,收工試下先
想問下可用sd 係街玩ps5嗎?順唔順?因為買sd係為左係街玩ps5 thanks
屌你老母 買咗隻 Battlefield 2042 先知steamOS 玩唔到
未玩夠兩個鐘可退錢
我等出windows driver 先 反正想玩

而家研究緊喺steam deck 玩 cloud gaming
大家分享下依家Steamdeck玩緊咩Game..
我暫時淨係玩緊DEEP ROCK
唔知爆晒機要用幾多年時間

更正返個list
Ching 少癲
想問ff7
REUNION > REMAKE > REBORN
定3集無關係...
唔清楚喎 冇留意開

有啲game 我長擺㗎咋 儲多過玩 得閒有心情或者陪friend 先玩 好多PSP 年代擺到而家都冇點郁過
漏咗隻多啦A夢大富翁
想問插dock係咪一定好似switch咁原mon會熄 得外接mon有畫面
返到OFFICE會直接用電腦
你要流動工作不如正經用 notebook

SD 擺返個定位喺打機算啦

乜到放晒一齊 你冇定期backup 部機一壞你有排煩
Desktop mode 唔會熄左原先個moon.
Game mode會
Desktop mode 有晝面 game mode 好似冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞