Steam Deck OLED香港地區已正式推出 (16)

545 回覆
4 Like 0 Dislike
desktop mode可以較邊個moon做output
default 就部機個mon著+外置mon會著
真啦
唔係做野器單純公司機冇得做自己野所以帶部私家機
冇人𥄫住工作情況真好
https://store.steampowered.com/app/2693120/XBPlay/
純SteamOS可以經佢用Xbox Gamepass?
出咗部1TB 唔洗點貼紙就咁全黑已經好型
1TB唔夠玩 我換咗2TB 遲吓加多張1TB microSD
近排都買左黎玩
自己換?
No
Google, Carousell
有其他方法點解要特登俾錢佢
特價買咗 vampire survivors, dead cell 同 Daemon x Machina
如果有埋聖獸之王就perfect
想問下唔用window既話仲駛唔駛郁個 UMA Frame Buffer size去4GB?
岩岩買機,咩都唔識
想問oled 512gb+sd card係咪已經最抵玩
主要係等玩mh wilds 所以唔急買
遲啲買會唔會平幾舊
Background:
自己有部ps5 3A單機game都會係ps5打
係因為啲fd大部分都玩pc 只會係steam deck玩連線game 所以唔會裝太多game
512 平啲 mon 又清啲 仲可以換張大啲ssd 又可以插張micro 行windows

有ps5 你仲可以用remote play 喺SD 玩 一部機走天涯
唔急就梗係等Steam Deck2
Remote play洗唔洗裝windows
裝完Cryoutilities 直接run佢個recommended setting 就夠
直屌limited edition 1TB
用steam開到
而家仲買到?實炒到傻
帶埋部機去旅行大家用原裝個充?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞