Steam Deck OLED香港地區已正式推出 (16)

545 回覆
4 Like 0 Dislike
手上冇PS4 想知係咪出街就玩唔到
原來可以 咁可以喺街都打到gvg PvP
大家係買官方dock定係其他牌子
有冇推介
官方dock
如果你唔係要求部機企起身同叉電,其實一般Notebook用嘅1X on 1 docking都夠用
買ugreen 啲口幾齊,大陸牌子當中算有品質保證。
有人用第三方,燒左粒u
升到上120hz,但唔驚遲早壞機?

開發者做出Steam Deck螢幕超頻程式,OLED版解放120Hz更新率
https://lih.kg/3631056
部機到你手係任你舞既
是旦啦
普通in output 都燒?
有 chiaki4deck
Chiaki4deck 我在國外連唔番屋企部PS5 , 反而iPad 官方app 可以
淘寶良值,性價比高
如果我嫌Steam deck太大部,唔方便周圍帶出街,我可唔可以起工作地方用iPhone,透過Steam link開着屋企部Steam deck玩game?
你要部機開著手動confirm 連線先work,同埋預咗畫質唔會靚
用steam link 就連住部電腦好過最少WiFi 6
有無巴打試過係SD玩hell diver2? 順唔順?
都算順,但略嫌D字太細隻,睇得有D辛苦
想問下steam deck 點玩ps1 game,求最簡單方法🙏🏻🙏🏻
自己google emudeck 研究
想問新機裝win10係咪仲係有bug?
Driver都未出齊
Thx巴打,我搞到了,但我想問有無網推介搵rom?🙏🏻🙏🏻
/r/ROMs megathread
介紹多個益大家 低調啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞