(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(9)

1001 回覆
222 Like 8 Dislike
休息一陣
又起身打文
離開會場時,Humphrey道:「媽咪,我同莉莉唔跟你車喇!我地去新城市行下。」

呂靜宜亦道:「媽咪,我都想行下街,我都唔跟你車喇!」

呂伯母瞟了我、呂靜宜、Humphrey、管佳莉一眼,微笑道:「都啱嘅!後生有自己嘅世界,你地玩得開心啲啦!」

游大輝問道:「宛琳珊,難得出嚟沙田,妳行唔行新城市啊?」

宛琳珊白了游大輝一眼,搖頭道:「我好攰,想返屋企抖下,你自己行啦!」

「哦!妳唔想行啊?咁我都唔去喇!」游大輝轉向呂伯母道:「呂伯母,妳架車依家有吉位嗰呵?」

呂伯母點頭道:「有啊!你住邊啊?我車埋你喔!」

游大輝道:「哦!唔駛咁麻煩喇!宛琳珊喺邊度落,我就喺邊度落。」

宛琳珊聞言不禁拍了額頭一下。

呂伯母問道:「陳依官,你住喺邊啊?」

陳依官忙道:「伯母,唔駛客氣喇!我自己搭車得喇!」

呂伯母道:「你唔駛客氣先真啊!架車仲有一個位,你都係住晌石梨嘖!跟埋我車啦!」

「咁麻煩晒你喇!伯母。」

呂伯母等人向停車場走去,而我們四人亦朝新城市的方向走去。
當走到一個分岔口,Humphrey、管佳莉與我們分道揚鑣,雖然我們的目的地都是新城市廣場,可是我們這兩對戀人,當中Humphrey與呂靜宜是兄妹,為了避免尷尬,大家還是分開走比較好。

別過Humphrey與管佳莉後,我與呂靜宜牽著手沿著城門河畔行逛。

呂靜宜道:「我地都有一段時間未試過可以兩個人靜靜地散下行。」

呂靜宜的說話讓我想起這數個月來發生的事情,我道:「妳講得啱啊!依幾個月真係發生咗好多事啊!等忙完咗花卉展,下個月應該得閒啲,不過六月就係終期試喇!」

「成皇志,你記唔記得下個月二十五號係咩日子啊?」

我瞧見呂靜宜一臉期待,想起了布正麗曾經提及過呂靜宜在下個月生日,我道:「嗰日係妳生日喔嘛!」

呂靜宜喜道:「你真係記得架!」

「緊係啦!」

「咁你諗住送咩生日禮物畀我啊?」

我笑道:「妳咩都有,我諗唔到可以送咩畀妳,不如我成個人送畀妳啦!」

呂靜宜臉色一紅,嘖道:「唓!我要你個人做咩嘖?」

我如數家珍一般細數道:「嘩!我個人好有用架!可以陪你傾計、陪妳行街睇戲食飯、陪妳唱歌、陪妳溫書做功課…」

呂靜宜斷言道:「等陣,依啲好多朋友都可以陪我做啦!」

我想了想,道:「有一樣野,佢地應該陪唔到妳做。」

「係咩啊?」

我把頭靠向呂靜宜面前,蜻蜓點水般在她的唇瓣上輕輕喙了一下,道:「佢地唔可以同妳錫錫。」

呂靜宜楞了楞,夕陽暉映、霞彩片片,晚霞灑落在城門河畔上,我的手抄向呂靜宜的腰肢,我瞧著她,她瞧著我,然後四片唇瓣接合在一起,初時,可能她感到羞澀,身軀微微發顫,但未幾,她的雙手緩緩移到我身後,交疊在我的背後,此際時間彷彿停頓了一樣,熱吻的我們無視了旁人的注視,與日落的城門河畔融合在一起。
瞓覺
精蟲上腦
付諸實行
中出即飛
我等呢個畫面好耐喇
Daily push
留名等靜宜入黎自我感覺良好

呵呵呵 呢刻點都係屬於我嘅

但我感覺到將會有d慘事發生
呵呵呵 呢刻點都係屬於我嘅

但我感覺到將會有d慘事發生

最先埋身既肯定係炮灰
布甸呢
食完個 Macaron 就失咗蹤
大鳩志幾時同布甸做愛
大鳩志幾時同布甸做愛

pish

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

依個user 性格唔似故事中嘅靜宜
大鳩志幾時同布甸做愛

pish
大鳩志幾時同布甸做愛

pish

陰暗面嚟

依個好似係布甸

陰暗面嚟

靜兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞