iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike

無記錯嘅話係autorotatevideos

點用? 我試過lihkg, youtube app都唔識轉

VideoPlayerRotatable

搵都搵唔到喎哩個tweak
10.1.1 Jailbreak beta啟動
https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/5jkqot/discussion_first_beta_announced/?st=IWZ5XUCE&sh=bb9600df

但係咪關左

yes 好彩升左
不過有keep shsh2可以用Prometheus升/降去10.1.1
down完nosub用唔到 求幫忙
Beta 1 出咗!!!
Beta 1 出咗!!!

正呀
等睇勇士jb ios10
正常用家等多陣
今次好似都係933個種semi-untethered越獄
可能以後真係冇真完美越獄

係,有KPP 難好多

係,有KPP 難好多

可能真係JB末代。宜家都越黎越人JB
LIN登高登都冇乜人討論,連REDDIT都好少

係,有KPP 難好多

好多野真係取代唔到所以仲係9.3
virtual home, flex, winterboard, swipeselection, jubeat, nba
唔jb啦搞咁多野
Keep staying @9.3.3

係,有KPP 難好多

Reddit 好多喎?

/r/jailbreak ?
有睇開iPhone瘋先生啲文
但一路唔敢JB

等陣先,依家個jailbreak 係比 developers

係,有KPP 難好多

Reddit 好多喎?

/r/jailbreak ?

reddit已經係全世界jb討論集中地
宜家人流唔算多啦
9.3.5可以升上10.1.1?

勇士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞