iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
Wanna try cydia eraser on my se 9.3.3

我都要用 但見頭幾頁巴打話用完restore唔知有咩麻煩
一直唔敢搞

睇瘋先生要好多事前準備,都係唔搞了

有轉字體就轉返stock字體先,之後後裝eraser同del咗cydia substrate,del 咗cydia substrate唔好喺Cydia入面respring,自己重新開機一次,重新開完機之後入setting閂咗find my iPhone ,之後係有網絡嘅情況之下用eraser

我都要用 但見頭幾頁巴打話用完restore唔知有咩麻煩
一直唔敢搞

睇瘋先生要好多事前準備,都係唔搞了

有轉字體就轉返stock字體先,之後後裝eraser同del咗cydia substrate,del 咗cydia substrate唔好喺Cydia入面respring,自己重新開機一次,重新開完機之後入setting閂咗find my iPhone ,之後係有網絡嘅情況之下用eraser

就係咁 唔想搞
仲用到 jb 就算
不過唔知點解有啲 tweak setting 改唔到
請問iOS 10.1.1 jb 用唔用到watusi同flex 3

有冇巴打救到我
我iCloud reset完就咁
利申 6s 10.1
等10.1.1 jb
手殘裝左舊tweak 而家jb唔返
有冇巴打打救下
有冇巴打打救下

入Safe mode del返佢?
有冇巴打打救下

入唔到safe mode
禁實power button+volume up係咁reboot
有冇巴打打救下

禁實power button+volume up係咁reboot

用icloud find my iphone reset

用icloud find my iphone reset

搞掂左 禁完jb即禁power+up制就得左
btw多謝咁多位巴打幫手
請問iOS 10.1.1 jb 用唔用到watusi同flex 3

有冇巴打知?
我部iPad 4 7.0.4 Jb 依家我想升佢做8
因為好多apps都要iOS 先支援到 有無方法
我部iPad 4 7.0.4 Jb 依家我想升佢做8
因為好多apps都要iOS 先支援到 有無方法

iOS8閂咗門好耐啦喎
見其他post話用purplerestore可以降iOS
請問各位巴打知唔知係咪真係得?
見其他post話用purplerestore可以降iOS
請問各位巴打知唔知係咪真係得?

932 jb 過,10.2 可否再落
10.2.1都出
一d聲氣都無
肯出public tool未
求解答 咁如果jb左既機 唔想要jb
咁原廠左佢定要up os
求解答 咁如果jb左既機 唔想要jb
咁原廠左佢定要up os

先backup ! 然後dfu 先up os
唔dfu 直接原廠or 直接up os 會白蘋果

有冇巴打知?

好似用唔到
佢twitter好似有講
恭喜10.2出JB (ip7除外)

利申ip7 10.2

利申ip7 10.2

其實有咩分別 點解其他機有 係得iPhone 7冇
利w iPhone 7 10.2

利申ip7 10.2

完美?
6仔plus無得j?

利申ip7 10.2

完美?

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞