iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
係咪有個tweaks可以扮冇JB呃個app?

tsProtector 8+

xCon 都得
btw 有冇靚嘅anemone theme 介紹
想問下各位巴打snap+用唔用到
jb咗之後 會唔會好食電?

JB呢個動作係唔會食電
岩岩換左機
9.3.2 但有無tweak 可以令9.3.2 pair watchos3 錶

JB呢個動作係唔會食電

其實係會,以為有jb tool更新係為左無咁食電

JB呢個動作係唔會食電

以前

JB呢個動作係唔會食電

以前

Tweak既數目為主要原因

JB呢個動作係唔會食電

以前

JB只係幫你拎到ROOT既權限,點解會食電呢
你話裝左TWEAK好似anemone呢啲主題tweak可能會效能會用勁左就話啫
你唔裝tweak照道理應該cydia唔會有野run架?

以前

你話裝左TWEAK好似anemone呢啲主題tweak可能會效能會用勁左就話啫

其實都係睇你裝d咩,以前好興裝winterboard, 呢個必定食電

以前

其實都係睇你裝d咩,以前好興裝winterboard, 呢個必定食電

Winterboard以前真係好興,不過搞到部機成日crash

以前

Winterboard以前真係好興,不過搞到部機成日crash

Anemone
岩岩換左機
9.3.2 但有無tweak 可以令9.3.2 pair watchos3 錶

換咩機可以換返9.3.2 我都想

Se
而家又唔敢升 aw 又用唔到
有冇人cydia homepage禁咩都冇反應? 管理帳號個d
但其他頁 add source, search又冇問題

有冇灰色左

有, 裝左BETA版先正常返
有冇人買左QuickDo 同Tage 架? 用落點樣
係咪要去淘寶俾錢

仲有 有冇d 咩theme 推介

tage幾好用, 但用完touchr覺得買其中一個都夠
唔講真係唔知10出左jb

facebook 無page提過

呢度又無人開d突發post😂
好懷念真正既完美jb
同埋今次終於係外國野?
好懷念真正既完美jb

應該以後都唔會有
岩岩換左機

換咩機可以換返9.3.2 我都想

Se
而家又唔敢升 aw 又用唔到

見到有人做ios 10 spoofing, 試下先
依家會唔會j左就用唔到data上網?
見之前好似話要開漫游
Thx
好懷念真正既完美jb

應該以後都唔會有

iOS 9半完美當完美都收貨,之後都會係咁啦
依家會唔會j左就用唔到data上網?
見之前好似話要開漫游
Thx

從來未試過
好懷念真正既完美jb

應該以後都唔會有

iOS 9半完美當完美都收貨,之後都會係咁啦

如果整得反個ios9個隻jailbreak me.com 就好
唔洗下下用電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞