iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
其實係咪應該要開ios 10 jb既討論post
好多人可能jb仲係去到ios9所以以為自己冇得jb唔入黎討論
好多人可能以為jb仲係去到ios9所以以為自己冇得jb唔入黎討論
仲等緊
好多人可能jb仲係去到ios9所以以為自己冇得jb唔入黎討論

我都想j,但係依家有冇d咩大bug?
同埋穩唔穩定?
同埋係咪有分Samsung cpu先j到?
我***u SE都jb唔到
開cydia 彈app

我都想j,但係依家有冇d咩大bug?
同埋穩唔穩定?
同埋係咪有分Samsung cpu先j到?

4g要開漫遊先上到
幾穩定

利申:三星cpu
iOS 10 jb public咗???
9.1 jb 留名
9.3.3Jb

但我部係6s 係要換電果個批次
遲d換唔知換左乜OS
有冇人個 jb untrusted ?
整極都信任唔返
而家重開機後用網頁j

巴打你用中文版定英文版 Pangu ?
有冇人個 jb untrusted ?
整極都信任唔返
而家重開機後用網頁j

巴打你用中文版定英文版 Pangu ?

Should be Chinese
Followed mrmad
屌我部ipad低仲停留係 6.1
而家iOS10 係咪已經無得j
而家iOS10 係咪已經無得j

10.1.1有jailbreak beta出咗 不過唔建議jb住
10.2就唔知
尋日jb左10.1.1
結果無左流動數據 最後reset factory default
等遲啲先再搞
尋日jb左10.1.1
結果無左流動數據 最後reset factory default
等遲啲先再搞

要開roaming
7 Plus 10.0.2 忍唔到無Portrait mode,決定升上10.2 等
J 左 iphone7 10.1
最有用都係有得down youtube片
台積電u j唔j到?
上左10.2落唔落到番10.1

因為隻iwatch 迫住up
部iphone 5s 上10

求指點

求指點

你試下落先不如
解決你好多煩惱

求指點

你試下落先不如
解決你好多煩惱

我本身8搞左成日最後死死氣上左10.2...
有冇教學link?

好想用番visual home button

求指點

你試下落先不如
解決你好多煩惱

我本身8搞左成日最後死死氣上左10.2...
有冇教學link?

好想用番visual home button

冇得落
其實9.3.3有完美JB未 好耐冇留意JB了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞