iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
屌我終於搵到喇,peekaboo 以前都冇事架 又冇"3dtouch"用喇我部6仔

屌我仲諗住整黎用下添
有人知邊個tweaks 可以按住screen既左邊去到轉app個頁 ? 之前9.33用過 而家揾唔反

tage?

Tage 有包括呢個功能 不過其他個啲我用唔著
Btw thx 巴打
屌我終於搵到喇,peekaboo 以前都冇事架 又冇"3dtouch"用喇我部6仔

屌我仲諗住整黎用下添
有人知邊個tweaks 可以按住screen既左邊去到轉app個頁 ? 之前9.33用過 而家揾唔反

我唔知係咪我版本問題 你可以試下嘅

你係咪靈敏度較太高,搞到輕輕摸一摸都以為你想用3d touch?

應該唔關事,普通其他畫面都冇事 如果太高就做乜都3d touch左啦
睇下佢遲下仲會唔會更新fix
https://telegram.me/lihkgiosjb

已開group! 有興趣者請入
Touchr 個碼如果我洗完機再裝係咪都係當一部機
Touchr 個碼如果我洗完機再裝係咪都係當一部機

應該係跟你買個EMAIL?

咩theme?
唔係個個theme anemone而家都support

Lotus

咩theme?

Lotus

巴打 求右上角電量 tweaks

咩theme?

Lotus

lithium ion
10.2.1遲d有冇得jb
升左唔想降返10.2咁麻煩
10.2.1遲d有冇得jb
升左唔想降返10.2咁麻煩

矩期內都唔會有
想問有無tweaks係可以disable個ota update???

咩theme?

Lotus

lithium ion

THH bro

咩theme?

Lotus

lithium ion

THH bro

THX bro
點樣由10.1.1升上10.2

無, 依加要升就得10.2.1
大家好
想問下 除左tsProtector 8+ 仲有無其他方法 ?
Payme, oepay 果D 用唔到...
flex3 攪過一輪又唔work
仲有無計架?
大家好
想問下 除左tsProtector 8+ 仲有無其他方法 ?
仲有無計架?

求payme破解
Flex同tsprotector都搞唔掂
大家好
仲有無計架?

求payme破解

xCon ?
9.3.4 仲有冇機會等到
大家好
仲有無計架?

求payme破解

xCon ?

xCon都好似唔得

無, 依加要升就得10.2.1

封咗認証.......我都想升........新年果時無去升. 去咗旅行
大家好
仲有無計架?

求payme破解

xCon ?

xCon都好似唔得

上面Flex同tsprotector都唔得, xcon都應該好少得...
其實而家10.2jb有咩tweaks好用?
請問巴打s有無推介?
大家好
仲有無計架?

求payme破解

xCon ?

xCon都好似唔得

上面Flex同tsprotector都唔得, xcon都應該好少得...

同問 - 同時裝咗 nosub, line no detect, tsProtector, xcon 都唔得

Btw xcon 好似會撞死 tsProtector
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞