iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
恭喜10.2出JB (ip7除外)

利申ip7 10.2

完美?

岩岩睇完瘋先生,應該都仲係唔穩定版本
如果我仲係9.3.3 jb左
點先有ios 10 既 emoji ???
恭喜10.2出JB (ip7除外)

利申ip7 10.2

完美?

同問

semi
睇怕之後都好難有真完美
不過有得J已經好好
6仔plus無得j?

有,但要遲啲
宜家仲係測試版
如果我仲係9.3.3 jb左
點先有ios 10 既 emoji ???

Google
我都唔記得左
9.0.2完美jb 升唔升 10.2好

而家ios9 jb連pkmon go都入唔到
10.2係穩定版本?
10.2係穩定版本?

好似話仲係beta,但已經穩定過10.1.1b3
不過我以前用過b3都好穩定
10.2有冇方法可以封鎖更新通知
好驚自己臭手篤左更新就變磚
之前用safari 開link果個試完發現冇用
更新完60%電會關機
要叉一下電先開到機
今日重衰用左成日都係顯示緊100%電
可以點搞
利申i6
j 完
裝左tweak + respring 左兩三次後,好多原生app 唔見晒
settings cydia photos phone safari etc...
而家又要下載ipsw restore
j 完
裝左tweak + respring 左兩三次後,好多原生app 唔見晒
settings cydia photos phone safari etc...

會咁既咩😥
j 完

會咁既咩😥

應該係裝左某個tweak, 跟四五個plugin,但有啲唔support ios10
再嚟過,而家只裝有人試過work 嘅tweak
j 完

會咁既咩😥

應該係裝左某個tweak, 跟四五個plugin,但有啲唔support ios10

我個時6s 10.1.1就係咁 裝左幾個tweak,突然個home screen得返幾個app,其他全部唔見哂
一重開機就變左bootloop,要restore去10.2

會咁既咩😥

我個時6s 10.1.1就係咁 裝左幾個tweak,突然個home screen得返幾個app,其他全部唔見哂
一重開機就變左bootloop,要restore去10.2

好慘
我記得了,原本係想裝cydown 的
睇路
6plus 9.3.3升唔升好
呢個好正
取代VirtualHome最佳插件

https://mrmad.com.tw/cydia-touchr
J都未j到 咁快睇tweaks

我都係拎部6P 9.3.3 黎升10.2 再J
呢個好正
取代VirtualHome最佳插件

https://mrmad.com.tw/cydia-touchr

買左
等6s 10.2 用到cydown

巴打 CyDOWN 有什麼用?

免費down付費tweak

免費down付費tweak

謝謝巴打

我都係拎部6P 9.3.3 黎升10.2 再J

同9.3.3比慢幾多 。6P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞