iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike

咩theme?
唔係個個theme anemone而家都support

做咩唔一早backup定咁傻豬

因為我從來未做過呢個動作
每次7.x 8.1 9.3 10.2 都係一出即jail
今次先柒左
其實可以分享下
我想用ios 9.3.2 加aw2 watchos3
之後jb 左佢改system file 扮ios 10.2
點知都係pair 某程度上唔到隻錶 stuck 左係一半
問題係改完ios 版本後yalu102 唔比我re-jail
最後拎左返apple 又換機

洗機咪得點解要換機

想博ios 10 < ios < 10.2.1

因為我從來未做過呢個動作
每次7.x 8.1 9.3 10.2 都係一出即jail
今次先柒左
其實可以分享下
我想用ios 9.3.2 加aw2 watchos3
之後jb 左佢改system file 扮ios 10.2
點知都係pair 某程度上唔到隻錶 stuck 左係一半
問題係改完ios 版本後yalu102 唔比我re-jail
最後拎左返apple 又換機

洗機咪得點解要換機

想博ios 10 &lt; ios &lt; 10.2.1

冇shsh2都係好危險
想開telegram group傾下最新既jb.
有冇人有興趣?

(我係豬籠入水, 如果大家以前都有follow以前d jb post可能認得我)
有冇人有興趣?

(我係豬籠入水, 如果大家以前都有follow以前d jb post可能認得我)

有冇辦法睇到開緊某一個apps嘅時候有乜tweaks行緊?
岩先cydia有一堆更新,更新完之後lihkg入左post之後點邊度都去左回po果度
岩先cydia有一堆更新,更新完之後lihkg入左post之後點邊度都去左回po果度

Top command in terminal
https://www.google.com.hk/amp/s/amp.reddit.com/r/jailbreak/comments/2939pn/how_do_i_use_top_in_mobile_terminal_its_driving/?client=safari

https://www.google.com.hk/amp/s/amp.reddit.com/r/jailbreak/comments/2939pn/how_do_i_use_top_in_mobile_terminal_its_driving/?client=safari

唔該哂先,不過岩岩好入去果下佢話safariViewService crash左 用crash reporter睇到邊個炒了

原來係個sonus個libery搞到佢

唔該哂先,不過岩岩好入去果下佢話safariViewService crash左 用crash reporter睇到邊個炒了

原來係個sonus個libery搞到佢

del完都係唔得 慢慢研究下先
有無人jb左10.2, 你地個mobile substrate work唔work?

點work唔work法?

我Cydia 揾唔到Cydia substrate, 裝唔到要mobile substrate既tweak
屌我終於搵到喇,peekaboo 以前都冇事架 又冇"3dtouch"用喇我部6仔
屌我終於搵到喇,peekaboo 以前都冇事架 又冇"3dtouch"用喇我部6仔

屌我仲諗住整黎用下添
有人知邊個tweaks 可以按住screen既左邊去到轉app個頁 ? 之前9.33用過 而家揾唔反
有冇人有興趣?

add我, nickchanz
多幾個人就開grp傾
幾時先出beta
ipad mini2 cydia無限閃退 ( 已顯示成功jb +有開金正恩)
幾時先出新beta
ipad mini2 cydia無限閃退 ( 已顯示成功jb +有開金正恩)

屌我仲諗住整黎用下添
有人知邊個tweaks 可以按住screen既左邊去到轉app個頁 ? 之前9.33用過 而家揾唔反

我唔知係咪我版本問題 你可以試下嘅

呢個唔知點解一掃野會幫你間字,已del

屌我仲諗住整黎用下添

我唔知係咪我版本問題 你可以試下嘅

你係咪靈敏度較太高,搞到輕輕摸一摸都以為你想用3d touch?
有冇人有興趣?

認得你啦
有興趣

屌我仲諗住整黎用下添

tage?
仆街買晒noctis 同 ccrecorder先知有破解

破解你都敢用
有冇人有興趣?

多幾個人就開grp傾

當然認得

多幾個人就開grp傾

當然認得

tg 點add 人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞