iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
要等幾時先有10.3.1 jb
ios11 都pb緊啦
ios11 都pb緊啦

根本已經封殺晒,有能力 JB 嗰班又掛住問蘋果攞錢

我下一部出嘅機一定唔會係 iPhone
ios11 都pb緊啦

成日有發佈會show到成功jb但唔release
ios11 都pb緊啦

應該係, 以前JB得好密. 7 , 8 . 9 咁上. 半年都未有消息. 睇來一年先J一次.
又有一班人話 依家重洗乜JB , 用PAY 又唔安全.
每個人要求唔同, 介面要求多幾粒快速鍵, 一鍵關ALL 背景APP .之後行大型遊戲,
改 HOSTS FILE IP. 行網易雲音樂.
ICON 一排數目, 一個folder 放幾多個ICON. 4 X4...............
ios11 都pb緊啦

應該係, 以前JB得好密. 7 , 8 . 9 咁上. 半年都未有消息. 睇來一年先J一次.
又有一班人話 依家重洗乜JB , 用PAY 又唔安全.
每個人要求唔同, 介面要求多幾粒快速鍵, 一鍵關ALL 背景APP .之後行大型遊戲,
改 HOSTS FILE IP. 行網易雲音樂.
ICON 一排數目, 一個folder 放幾多個ICON. 4 X4...............

以前係d組織鬥快嬴獎金,依家係整到就等賣個漏洞比apple

邊同
大家係邊到jailbreak
我ipod touch 6 ios10.2.1可以係邊到jailbreak
大家係邊到jailbreak
我ipod touch 6 ios10.2.1可以係邊到jailbreak

J 唔到, 要等........
有冇人買左NFCWriter? 八達通用唔用到
有冇人買左NFCWriter? 八達通用唔用到

冇試過,行緊 iOS 9 好似暫時用唔到住

但八達通應該有佢自己嘅 proprietary key, 直覺用到嘅機會唔高。除非八達通自己寫番個可利用 nfcwriter 嘅 app
留名, 請問有冇可以令ipad (ios 10.2) 用到mouse既tweak ? 想連番屋企電腦做野
❗️❗️❗️用Flex3 成功bypass到中銀app

裝咗flex 3, tweak嗰欄撳右上角加號,揀app, 撳add unit, 撳app名executable再process, 搜尋jailbreak/cydia等字眼, tick曬result嘅obj-c methods,返返app頁,

🛑(-bool) 就按理修改數值(eg. isJailbreak->改False, noJailbreakPlugininstalled->改true)🛑,

仲有⚠️所有tick咗嘅methods嘅(-id)要改成NULL⚠️,

上一頁然後respiring ,搞掂!!

唔使再用chrome喇

唔知 HSBC app 得唔得
我仲用緊ios8.4 好想更新....但係次次有時間去睇果陣都已經關左認證, 最新果個又冇得jb
我仲用緊ios8.4 好想更新....但係次次有時間去睇果陣都已經關左認證, 最新果個又冇得jb

下次盡快升, 好似好多APP 都用唔到. 依家好多APP 都 8.0以上
依家係咪再無降級依回事?用緊9.0.2想up上去

裝咗flex 3, tweak嗰欄撳右上角加號,揀app, 撳add unit, 撳app名executable再process, 搜尋jailbreak/cydia等字眼, tick曬result嘅obj-c methods,返返app頁,

🛑(-bool) 就按理修改數值(eg. isJailbreak->改False, noJailbreakPlugininstalled->改true)🛑,

仲有⚠️所有tick咗嘅methods嘅(-id)要改成NULL⚠️,

唔使再用chrome喇

求渣打app破解
10.3.1有冇得jailbreak
係咪break左就可以整走lockscreen個鐘?

下次盡快升, 好似好多APP 都用唔到. 依家好多APP 都 8.0以上

唔升都 save 咗 .shsh2 blobs 先... 到時出 jailbreak 都可 upgrade 去個岩嘅 version!

不過未見過有人成功用 .shsh2 blob restore 舊版 ios (好似係)

唔使再用chrome喇

求渣打app破解

我用 flex ok

唔使再用chrome喇

求渣打app破解

我用 flex ok

ios10? 求value
收左部 7 行 10.1.1
搞左成晚先jailbreak 到

唔使再用chrome喇

求渣打app破解

我用 flex ok

ios10? 求value

雲入面 download breeze tweak
9.3.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞