iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
大家覺唔覺touchr同tage d功能有小小重覆?
有買tage 諗緊買唔買touchr好

Tage我淨係用佢關閉後台全部程式
其他disable佢用touchr

淨買左touchr
以前用virtual home 9, 要裝埋speedy homey 先可以touch home 得好快
發覺touchr 唔使裝speedy homey 認single touch 好快
大家覺唔覺touchr同tage d功能有小小重覆?
有買tage 諗緊買唔買touchr好

Tage我淨係用佢關閉後台全部程式
其他disable佢用touchr

我好小關晒d後台app
如果我買埋touchr, tage咪冇鬼用
而家個jb係咪一定要7日就要再jb過先得?
如果係既話真係有啲卻步
如果係既話真係有啲卻步

唔熄機就一直係jb mode

以前ios4 - ios 8都係咁樣J

唔好用d咩破解source裝tweak根本就唔會有事

同埋依家好多銀行app (e.g. citibank/渣打)已經轉哂可以用touch id login, 其實唔裝野根本冇事,d人奶野只係因為自己亂add source亂裝野

我ios6 J到宜家,一直有用開信用卡都冇事
唔裝大陸野已經安全好多

tage 同 touchr算唔算大陸野

收錢既tweak唔會有事既,唔係下下大陸野都會有事既

主要係d開心版野會加左料

我ios6 J到宜家,一直有用開信用卡都冇事
唔裝大陸野已經安全好多

唔好話大唔大陸,有好多外國網裝crack左既tweak都可以奶野,又或者用d第三方app store download開心版app, 個tweak/app有冇加料都冇人知

小小錢買tweak求安心又可以支持作者

之前買過最貴都係intelliscreenx, 成一舊水但真係好有用,不過好似淨係update到iOS8就變左孤兒
如果係既話真係有啲卻步

咁部機突然respring呢?
想問backup左10.2個shsh係咪都升到
如果係既話真係有啲卻步

我都想知,respring算唔算

我都想知,respring算唔算

好似冇事
respring係spring board姐
要用銀行apps
係咪唔好jb?

有啲銀行APPS 你JB左就用唔到
幫6 jb 到
6plus j 唔到
要用銀行apps
係咪唔好jb?

有啲銀行APPS 你JB左就用唔到

有方法 bypass 例如 NoSub (Cydia 內可搵到)
大家有冇用緊/等緊 d tweak support 10.2?
最想快d用到係springtomize3
啱啱j 左,玩正幾次金正恩同重開先成功

幾次算好彩架喇
見人twitter 同自己ipad air2搞十幾次先得

幾次算好彩架喇

So sad 不過beta版無計 鬼叫自己心急
有得免費j 其實已經好好

幾次算好彩架喇

So sad 不過beta版無計 鬼叫自己心急
有得免費j 其實已經好好

我6s plus一次得
有冇人cydia homepage禁咩都冇反應? 管理帳號個d
但其他頁 add source, search又冇問題
有冇人cydia homepage禁咩都冇反應? 管理帳號個d
但其他頁 add source, search又冇問題

有冇灰色左
有冇人買左QuickDo 同Tage 架? 用落點樣
係咪要去淘寶俾錢

仲有 有冇d 咩theme 推介
係咪有個tweaks可以扮冇JB呃個app?

tsProtector 8+
有冇人買左QuickDo 同Tage 架? 用落點樣
係咪要去淘寶俾錢

仲有 有冇d 咩theme 推介

paypal

tsProtector 8+

thanks
但是係咪未支援10.2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞