iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
Pangu demo 咗10.3.1 iphone 7 jailbreak

又搵pp助手合作

Tsschecker save .shsh2 blob 已完成

其實唔知係乜,淨係知遲啲真係要嘅話可以隨時去番 10.3.1, 如果有 JB 嘅話
有SAVE SHSH 的...
請問點樣RESTORE 舊IOS ?!
仲係 tinyumbrella??? 定新既要有咩工具
請指教
等左iPhone 7 10.3.1 Jailbreak好耐
想問下如果32bit機想升iOS10 jb係咪唔洗諗
有SAVE SHSH 的...
請問點樣RESTORE 舊IOS ?!
仲係 tinyumbrella??? 定新既要有咩工具
請指教

好似叫 Prometheus... 不過詳情係點我都唔係好清楚
pangu = backdoor
Ip7+ 10.2 坐等jb,當初後悔升左10.2,留起10.1.1已經j緊啦
想問下 我有部9.3.3 jb, 係咪backup 完shsh
再升10.3.1 再backup shsh
到時就隨便升降?
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新
舊個個遲d唔support hk

新個個今朝又突然ok返, 唔知又用倒幾耐

你得我唔得

你地唔得咩?
DBS個個又唔得, 真係好麻煩

同問... 依家 PROTECTOR+ , FLEX3 果D 都唔WORK 了

Xcon
pangu = backdoor

reddit大把it狗用啦,人地鬼佬緊係check過哂先敢用
new ipad 10.3 waiting
想問下 我有部9.3.3 jb, 係咪backup 完shsh
到時就隨便升降?

唔使升,你依家 Backup 嘅一定會係 10.3.1 嘅 shsh

唔關你部機現在行緊邊個 iOS 事
到時就隨便升降?

唔使升,你依家 Backup 嘅一定會係 10.3.1 嘅 shsh

係咪即係只可以backup 仲開住驗證嘅版本?
到時就隨便升降?

係咪即係只可以backup 仲開住驗證嘅版本?

喂... 原來payme 用xcon bypass 到
但新既HSBC HK app 唔得
最大鑊係依家佢replace 左我個"計數機" 兩頭唔到岸
=.=
喂... 原來payme 用xcon bypass 到
但新既HSBC HK app 唔得
最大鑊係依家佢replace 左我個"計數機" 兩頭唔到岸
=.=

= 你老母咩
有部iPhone 5留左係10.2.1
上唔上10.3.1好
Pangu 張 cert expire 咗

點攪
Pangu 張 cert expire 咗

點攪

自問自答

http://jbme.qwertyoruiop.com
10.3.1jb係咪幾日內會有?仲係9.3jb 應唔應該升住10等
10.3.1jb係咪幾日內會有?仲係9.3jb 應唔應該升住10等

不應
我今晚放放棄902上1031
希望佛誕出啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞