iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
想問有冇tweak可以解carrier鎖
美國帶部6s返嚟 臨走唔記得去carrier度unlock
依家用唔到香港sim

屌你老味 見到乜都話人偷機
Carrier鎖呀 唔係開機passcode呀
咪撚下下跟隊以為自己好鳩醒踢爆人地啦
9.3.3仲升唔升到10.2?

升10.2.1再backup定等jailbreak

等, 今年應該重有機會....
依家個JB 好似一星期就要重新認証個證書.
重煩過之前9.3.3 一年證書.
9.3.3仲升唔升到10.2?

升10.2.1再backup定等jailbreak

等, 今年應該重有機會....
依家個JB 好似一星期就要重新認証個證書.
重煩過之前9.3.3 一年證書.

出左解決方法啦
Iphone7 10.1出左jb未
想問 如果要用Apple Pay 又想jailbreak 會唔會超級危險?

你唔亂裝野唔會有問題

(至少我用左咁耐都未出事)
有啲app逼住我update iOS 10
有冇計?
有啲app逼住我update iOS 10
有冇計?

9.0.2jb
想問點睇返自己個jb仲有幾耐先證書到期?
Pangu 9.3.3 jb
iOS 10.2.1會唔會出jb?
定係降返落10.2穩陣?

你估話降就降咩

你估話降就降咩

吓有得backup shsh2等prometheus降喎

你估話降就降咩

吓有得backup shsh2等prometheus降喎

如果係咁就唔會有分咩穩唔穩陣,既然你 backup 咗 10.2 (咁你應該已 backup 埋 10.2.1 shsh) 咁你鍾意咪隨時 down 便可
有無人試過用prometheus 由9 升上10?
有冇人可以整個hsbc app patch?
最新個app 2.5.1用唔倒, 舊一個既version 2.5.0又強逼update...
有冇人可以整個hsbc app patch?
最新個app 2.5.1用唔倒, 舊一個既version 2.5.0又強逼update...

係喎真係唔得

但係 HSBC 仲用到,其實 HSBC 同 HSBC HK app 有咩大分別?

利申:兩個都有裝,但係用開 HSBC
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新
舊個個遲d唔support hk

新個個今朝又突然ok返, 唔知又用倒幾耐
好耐之前jb左依家想變返唔jb有咩方法
會唔會無曬機入面d資料
會唔會無曬機入面d資料

iTunes備份再回復
會唔會無曬機入面d資料

你ios幾?
會唔會無曬機入面d資料

你ios幾?

9.1
會唔會無曬機入面d資料

你ios幾?

9.1

用cydia eraser會同你洗機但可以去返9.1冇jb出廠狀態
我仲係IOS8.3,次次想Jailbreak又封咗認證
又唔知要等幾耐先有IOS10.2,我睇過post係咪只可以上IOS10.2?
ip7 iOS10.2 J 到未
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新
舊個個遲d唔support hk

新個個今朝又突然ok返, 唔知又用倒幾耐

你得我唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞