iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新
舊個個遲d唔support hk

新個個今朝又突然ok返, 唔知又用倒幾耐

你得我唔得

你地唔得咩?
DBS個個又唔得, 真係好麻煩
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新

你得我唔得

你地唔得咩?

同問... 依家 PROTECTOR+ , FLEX3 果D 都唔WORK 了
部機好似愈嚟愈lag
我仲用緊6+ ios9.3.3
玩傳說對決lag到無癮玩

你得我唔得

你地唔得咩?

同問... 依家 PROTECTOR+ , FLEX3 果D 都唔WORK 了

第二部機jb左用唔倒hsbc
唔知點解而家e部又得, 好驚.
http://pangu8.com/jailbreak/10.3/

呢個係咪未work?

假架
Pangu demo 咗10.3.1 iphone 7 jailbreak
Pangu demo 咗10.3.1 iphone 7 jailbreak

仲以為出咗 iOS 10 JB
等, 應該 IPHONE 8 出之前會有JB, 

又搵pp助手合作

屌,有無人試過玩到咩輸入法都打唔到中文?
岩岩搞ios 10.1.1 出10.2 emoji,理論上淨係郁到emoji fonts
有無人試過9.3 突然開唔到盤古 一㩒icon即刻閃退
搞到而家jb唔到
搞到而家jb唔到

張CERT 過左期... DEL 個APP... 重做一次
搞到而家jb唔到

係咪証書問題..........睇吓張證書, 重係唔係到.
iPhone 6s 64G 玫, 9.0.2JB升唔升10.3好?
iPhone 6s 64G 玫, 9.0.2JB升唔升10.3好?

升咗都 JB唔到。。。。從良

iOS 10 無乜特別

iOS 10 無乜特別

有, 可用 apple store 買野
apple 收購咗 Clips app 剪片
要用 10.2以上先可以下載用.
好耐無留意jailbreak 我而家ipad air 2 ios9.3.4 係咪無得jailbreak住。
10.3.1 未出jailbreak?咁我應該升上10.3.1先定9.3.4繼續等?
好耐無留意jailbreak 我而家ipad air 2 ios9.3.4 係咪無得jailbreak住。
10.3.1 未出jailbreak?咁我應該升上10.3.1先定9.3.4繼續等?

應該唔會再花時間整9既jb, 加上pangu早幾日話搞掂左10.3等佢好過

應該唔會再花時間整9既jb, 加上pangu早幾日話搞掂左10.3等佢好過

咁我升左等啦
之前其實想升ios10.2 jailbreak 點知我太遲10.2已經封左。

咁我升左等啦
之前其實想升ios10.2 jailbreak 點知我太遲10.2已經封左。

你有backup到10.2既shsh就升得

等 , 應該係 iphone 8 之前會出JB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞