iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
Night mode 10 可唔可以出
Eclipse 好柒
6仔尋晚由9.3.3上左10.2好食電
屌點解我ip7 j完個cydia係咁彈app根本入唔到去
可以點搞
可以點搞

上網睇片開完jb個app應該係會彈返出app draw
但係我部機就淨係識reboot同黑mon
可以點搞

iPhone 7??
想問ios10.2 用唔用到kuaidial
可以點搞

iPhone 7??

想問
iPhone 7
10.2.1有冇得JB
坐等 6s 10.2.1 jb
坐等 6s 10.2.1 jb

唔係出咗啦咩
有部6仔9.3.5 jb 左
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

你有save shsh就有辦法
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

佢咁問,好大機會冇save
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

如果我而家save 定iOS 9 嘅shsh
我而家升10, 之後係咪隨時降得返落 save 左嘅版本?
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

只可以係Apple 停止iOS ipsw signing 前先可以save
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

只可以係Apple 停止iOS ipsw signing 前先可以save

撘單一問
依家用緊6s 9.3.3 jb
用網頁個tool backup 咗10.1 10.1.1 同10.2既shsh
咁我係咪可以升上10.2 然後再jb?
有冇 JB 巴絲裝咗 kodi?

而家用緊電視盒 + kodi + exodus add-on 睇美劇不知幾正,想試吓 iOS 裝唔裝到

裝咗 Kodi - iOS 版一樣運作暢順,淨係用依樣野睇美劇及外國電視台都已經值得 JB

想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

撘單一問
用網頁個tool backup 咗10.1 10.1.1 同10.2既shsh

可以
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

撘單一問

可以

睇完mrmad同youtube啲教學都覺得好難
想上10 嘅jb
而家仲有冇方法?

我都錯過咗 10.2 個機會, 果期係新年. 去咗旅行. ...
依家用緊 9.3.3 已經用唔到 apple store APP
有幾個問題想問....

1. 6仔jb後裝tweats會唔會好lag,又或者間唔中tweats會唔work?

2. 個7日驗證解決方法點解揾極都揾唔到,定一定要developers account先得

3. 出左事係咪up上最新software就冇事

1.會慢,lag就少少
2.改日期,yt有片
3.冇事祇係冇咗jb,如果格硬upgrade有部分partition會死

Sorry 巴打
有無yt改日期既關鍵字提供 英文太差

呢幾日Saurik出咗Cydia Extender, 可以唔使電腦resign

https://m.youtube.com/watch?v=ObS-nbDZqow

睇住先(Sorry搵唔到中文 ),最難都係terminal 裝個extender嗰part
遲啲得閒我會出post教,唔明再問我

Thanks 今晚番屋企試下搞 唔該你先!

https://www.youtube.com/watch?v=QViCvSa1XhU
呢個好似勁啲
呢排陪6仔成日自動reboot
有無巴打都係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞