iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
10.2感覺良好中
好想要noctis好靚
有冇人知10.2係咪未支援Bytafont 3? 好想改字體,但裝唔係tweak mode 嘅bytafont ,就會uninstall 左anemone ,sorry for 1999
原來要每7日電腦整一次...?
想問 10.0.2 有無完美jb ?
J都未j到 咁快睇tweaks

我都係拎部6P 9.3.3 黎升10.2 再J

同9.3.3比慢幾多 。6P

老實講快左 無咁lag 我10.1

本身以為佢好快就會出jb 點知都搞左咁耐
9.3.3 JB升唔升10.2 JB好?

如果你所有app都正常
無因為要ios10而閃退/用唔到
唔好升
9.3.5 係咪玩完
10.1.1 se 好唔好JB

同問

同問

我就會升 有新野玩 但留意返 10.2 JB唔是部部機有得J
10.2 ip6出左
10.2 ip6s已J
我就是成功例子
ipad pro有無份
10.2 ip6出左

Fake? Source?!
10.2 ip6出左

Fake? Source?!

呢個好正
取代VirtualHome最佳插件

https://mrmad.com.tw/cydia-touchr

即係之前既quick do
大陸app
paypal俾錢貴過支侍寶俾錢3倍有多
利申: 之前部6s plus有買到 依家iphone7plus等緊有完美版JB

如果你所有app都正常
唔好升

10.1.1同10.2JB 係咪應該一樣

如果你所有app都正常
唔好升

10.2啱啱出,D野未update
iPad Air 有無份
仲係8.1.2 jb
有d app要iOS 10或以上先用到
9.3.5 jail 唔jailbreak 到

如果你所有app都正常
唔好升

10.2啱啱出,D野未update

我宜家10.1.1, 升做10.2先jb係咪之後會穩定d?

同問

我就會升 有新野玩 但留意返 10.2 JB唔是部部機有得J

6s plus可以?
想問10.2.1係咪無jb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞