iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
台積電u j唔j到?

Yes
其實9.3.3有完美JB未 好耐冇留意JB了

盤古 JB 算唔算完美?

利申:iPhone 6s+ 用咗盤古 JB 一直冇問題
請教下
點解我部ipad mini 2, 9.2.1 JB, 近排開咩APP都秒彈?
岩岩JB完既時候係乜事都冇,直到出事之間都冇裝新tweak
要重新開機先得,但用多陣又係秒彈app
iPhone 5s 9.3.5 jb左
但成日用用下會熄機
呢排jb無嘜聲氣
我部6仔10.11等左好耐啦
呢排jb無嘜聲氣

12月26出左
J 左 iphone7 10.1
最有用都係有得down youtube片

想問下點樣 down youtube 片?
我9.3.3 jb左
呢排jb無嘜聲氣

12月26出左

6仔好似未出喎
同埋我講緊正式版 而家仲係beta
J 左 iphone7 10.1
最有用都係有得down youtube片

想問下點樣 down youtube 片?
我9.3.3 jb左

youtube++
呢排jb無嘜聲氣

12月26出左

6仔好似未出喎

10.1.1 等緊正式版JB

盤古 JB 算唔算完美?

利申:iPhone 6s+ 用咗盤古 JB 一直冇問題

係咪重新開機就要再jb過

12月26出左

6仔好似未出喎

10.1.1 等緊正式版JB

正解
9.3.3jb新手 記得上年jb果陣話個license好似得一年限期 如果到時要續期點搞???
9.3.3jb新手 記得上年jb果陣話個license好似得一年限期 如果到時要續期點搞???

用 Luca 個 9.3.3 jailbreak
有冇人知唔jailbreak 有冇方法down到bt?

我就成日同D JB擦身而過...9.3.5

換左ip7 10.2冇得J

6s唔小心升左10.2以為冇得J去買7諗住撞下手神又升左10.2
點知今日LUCA就話6S會支援10.2JB但7唔得
6plus 10.2留名等job

6s唔小心升左10.2以為冇得J去買7諗住撞下手神又升左10.2

5s ?都可以?

等下啦
7s 10.1.1 等Jb
ip5s 10.0.1 等到天荒地老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞