iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
我今晚放放棄902上1031

點為咁急, 10.3.1 有咩吸引到你.......
10.3.1jb係咪幾日內會有?仲係9.3jb 應唔應該升住10等

不應

Agger

驚嘅話咪 backup 定 shsh

我都係902緊
但6PLUS諗緊1031有JB上唔上好
就來有 JB , 9.3.3 等咗好多,
好多APP 用唔到 APPLE 出果堆 APPS.
今次去馬
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新
舊個個遲d唔support hk

新個個今朝又突然ok返, 唔知又用倒幾耐

你得我唔得

你地唔得咩?
DBS個個又唔得, 真係好麻煩

同問... 依家 PROTECTOR+ , FLEX3 果D 都唔WORK 了

Xcon

有冇方法用scb, oepay, dbs?
如果想美化下部機 唔jb 係咪咩都無得玩

有無咩唔洗jb都玩到

點為咁急, 10.3.1 有咩吸引到你.......

File system 改左順左? 呢個都可以叫原因嘅
10.3.1jb係咪幾日內會有?仲係9.3jb 應唔應該升住10等

不應

Agger

SHSH backup用咩software?
iTools?
我都一直等緊jb 可以雙開已經好重要。

不應

Agger

SHSH backup用咩software?
iTools?

tsssaver.1conan.com
Pangu 張 cert expire 咗

點攪

自問自答

http://jbme.qwertyoruiop.com

黃字

點攪

自問自答

黃字

自膠 原來解樓主
hsbc個個係舊, 可以全球hsbc用, hsbc hk 個個係新

你得我唔得

你地唔得咩?

同問... 依家 PROTECTOR+ , FLEX3 果D 都唔WORK 了

Xcon

仲有 Payme , HSBC HK, 都唔得

xcon 42beta4 其實可以解 Payme, 但係似乎好多 bug, 搞到好多 app crash, 已移除
Docomo張日本7日咭插入JB iPhone , 變左冇APN個設定. 求教
Docomo張日本7日咭插入JB iPhone , 變左冇APN個設定. 求教

我用過好似要裝個 APP 類似證書果類.....自動幫你set 晒所有野 唔洗手動打入去.
番到香港 刪咗佢就得.

我用過好似要裝個 APP 類似證書果類.....自動幫你set 晒所有野 唔洗手動打入去.
番到香港 刪咗佢就得.

好似係去某個website ,跟住佢會 down 個設定檔落嚟就OK

... 跟張卡個包野冇講咩
9.3.3 jb 證書 好似到咗期。。。
今日死機 再開 彈 app 個 盤古 app

點攪

自問自答

黃字

自膠 原來解樓主

THX,
原來 用咗其他瀏覽器開啟. 無用 Safari 開.
用番 safari 攪掂 .. THX.

你得我唔得

你地唔得咩?

Xcon

xcon 42beta4 其實可以解 Payme, 但係似乎好多 bug, 搞到好多 app crash, 已移除

我又冇話突別crash多左, 可能不嬲都有時會hang

我都係
所以升咗10.3.1
升住等

我都係
所以升咗10.3.1
升住等

有解決放法。
不過呢個月會出 JB.

我都係
所以升咗10.3.1
升住等

有解決放法。
不過呢個月會出 JB.

盤古好似講到明唔會出 同埋已經賣左個bug俾apple

你得我唔得

你地唔得咩?

Xcon

好正常,無問題喎
10.2

你得我唔得

你地唔得咩?

Xcon

好正常,無問題喎
10.2

可能我 9.3.3 有嘢撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞