iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
明明金正恩已經灰字already jbed ,點解cydia都係閃退

ipad mini2 10.0.2

用左最新beta 了?
明明金正恩已經灰字already jbed ,點解cydia都係閃退

ipad mini2 10.0.2

用左最新beta 了?

beta 7 ...而家關左驗證無得重刷ipsw

係咪只可等出beta8 再j
唔講真係唔知10出左jb

facebook 無page提過

呢度又無人開d突發post😂

我睇mr.瘋

Mr mad應該係最update既中文ios相關資訊
唔講真係唔知10出左jb

facebook 無page提過

呢度又無人開d突發post😂

我睇mr.瘋

係,不過我見佢有個post 話ios 19 jb 可用 tweaks
又有d 用唔到, 而家又唔敢亂製源 sosad.

我睇mr.瘋

係,不過我見佢有個post 話ios 10 jb 可用 tweaks
又有d 用唔到, 而家又唔敢亂製源 sosad.

係,不過我見佢有個post 話ios 10 jb 可用 tweaks
又有d 用唔到, 而家又唔敢亂源 sosad.

用beta6係咁白蘋果重啟,用beta7暫時無事
部ipad 上左10.2.1
其實我見到話 tinybar、locationfaker 話用到,
但我dl 用唔到,有冇人有可用source?
依家係咪已經backup唔到10.1.1既shsh2?
好驚jj下出事要restore ios😭
利申6s
利申6s

只有apple sign 嘅版本先有得儲
我都lan 完野
啱啱係大陸網見到可以解除7日證書既問題,轉過黎比大家睇下

1.用改時間法:永遠不用重簽關機開機都正常能用,例如你是1號越獄的,越獄後一直把號數定格在1號到6號之間,等過了7號以後再把時間改為正常依然不用重簽,可以正常用。

2. 用訪問阻止法:到訪問限制裡面,設置為禁止刪除軟件,這時候你會發現設置通用裡的,開發者應用沒有刪除選項了(把禁止刪除軟件項打開它依然會顯示出來) 永遠鎖住了,不用改時間也不會過期一直可以正常用,過了7天後你再把禁止刪除軟件關掉,以後都可以正常使用了,再也不用重簽名。
有冇人用到3D touch to clear notification?
見ios10 d list話用到, 但我裝完冇反應

ios10 應該唔裝都得
3d touch 個 x 就係clear all

😮 原來有咁既功能
有冇人用到3D touch to clear notification?
見ios10 d list話用到, 但我裝完冇反應

係咪6s/7啊

我6s 上網睇d人話用到 點知冇反應
iOS 10.2 beta7 揮手

有冇tweak可以睇到tweak用幾多電?
setting > battery usage 個"cydia" 計唔計tweak?

係咪6s/7啊

我6s 用到喎
利申6s

只有apple sign 嘅版本先有得儲
我都lan 完野

做咩唔一早backup定咁傻豬
依家係咪關機後都唔洗行個JB 破解.
世上總有班ON9仔 好鍾意打開自己個後門 硬係鍾意被人屌屎眼

你係咪現實生活一事無成,要入黎串人拎下優越感?
世上總有班ON9仔 好鍾意打開自己個後門 硬係鍾意被人屌屎眼

係咪6s/7啊

點會呀,本身s打後已經內置
已jb 的 9.3.3 想升上去, 係咪已經jb 唔到. 封咗 10.2 驗證?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞