iOS Jailbreak 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
大家好
想問下 除左tsProtector 8+ 仲有無其他方法 ?
Payme, oepay 果D 用唔到...
flex3 攪過一輪又唔work
仲有無計架?

求payme破解
Flex同tsprotector都搞唔掂

xCon ?

xCon都好似唔得

上面Flex同tsprotector都唔得, xcon都應該好少得...

同問 - 同時裝咗 nosub, line no detect, tsProtector, xcon 都唔得

Btw xcon 好似會撞死 tsProtector

我BOOT 過機 (理論上係變返無JB 啦? ) 剷埋JB 個IPA 都係話唔得
唔知佢CHECK 乜... 搵到就應該FLEX 攪到了... :<<
有無高手幫拖
我想問下有冇一D 可以Adblock 的Tweak 推介?
之前Download 過一D 都係得個樣
大家好
想問下 除左tsProtector 8+ 仲有無其他方法 ?
Payme, oepay 果D 用唔到...
flex3 攪過一輪又唔work
仲有無計架?

求payme破解

xCon ?

xCon都好似唔得

上面Flex同tsprotector都唔得, xcon都應該好少得...

同問 - 同時裝咗 nosub, line no detect, tsProtector, xcon 都唔得

我BOOT 過機 (理論上係變返無JB 啦? ) 剷埋JB 個IPA 都係話唔得
唔知佢CHECK 乜... 搵到就應該FLEX 攪到了... :<<
有無高手幫拖

有d app會detect好多野, 唔係flex搞得掂
e.g. 本地東亞, 外國barclays...

要fix就要好似外國咁整個paybreak for paypal

個app咁廢, 好心佢花時間係d networling度啦
jb detection可能都寫晒佢d時間

求payme破解

xCon ?

xCon都好似唔得

有無高手幫拖

有d app會detect好多野, 唔係flex搞得掂
e.g. 本地東亞, 外國barclays...

要fix就要好似外國咁整個palbreak for paypal

個app咁廢, 好心佢花時間係d networling度啦
jb detection可能都寫晒佢d時間

冇用host block了
而家轉用system wide既adblock app
e.g. adblock by futuremind

冇用host block了
而家轉用system wide既adblock app
e.g. adblock by futuremind

minimal host blocker好定adblock by futuremind好?
10.2.1會唔會有jb
on99咁up錯左
用慣左5年jb機你叫我用冇破解版真係想死
iphone7 10.1.1 j完cydia閃退係咪即係唔得
on99咁up錯左

應該冇啦
on99咁up錯左

應該冇啦

下一個版本先有?
on99咁up錯左

應該冇啦

下一個版本先有?

你問e度d人點q知...
on99咁up錯左

應該冇啦

下一個版本先有?

你問e度d人點q知...

問Steve job 啦
iphone7 10.1.1 j完cydia閃退係咪即係唔得

閃你老母 退你老母

彈app呀 大陸仔

喺台灣住慣sor
彈app

閃你老母 退你老母

彈app呀 大陸仔

喺台灣住慣sor
彈app

btw一開即彈又叫彈app
用用吓彈又叫彈app
之前有巴打貼過解決7日問題個個方法
係咪已經唔得?

閃你老母 退你老母

彈app呀 大陸仔

喺台灣住慣sor
彈app

btw一開即彈又叫彈app
用用吓彈又叫彈app

一開即彈
Download左 Fingertouch,幾好用
求救 部6s去完蘋果換電之後想開返金仔jb返即彈 可以點搞

7日到期?
定係佢幫你up左去10.2.1?

7日到期?

無 都係10.2
7日到期係指過左7日reboot要重裝金仔?

7日到期?

無 都係10.2

7日到期?

無 都係10.2

thx

早兩日個cydia installer update 有無伏?
早幾星期就係升完柒左,好在果陣未閂10.1.1 code signing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞