外國 恐怖短故

719 回覆
491 Like 7 Dislike
有無英文原版

pp
一位醫生夜裡下班準備回家,見到一名女護士,一同乘電梯。可是,電梯到了一樓還不停,繼續往下走。

到了B3,門開了,一個女孩要搭電梯。醫生急忙關上門,身旁的護士問:「為什麼不讓她上來?」。醫生說:「B3是太平間,醫院給每具屍體的右手都綁了一根紅絲帶,妳沒看她的右手腕有一根紅絲帶?」…護士聽了,慢慢伸出右手,冷冷的說:「是不是這樣的紅繩?」

除左頭兩頁之外
後面全部睇過晒 一長左既故就睇過

不過有幾經典 幾正 好多人睇過
話咩a b c男 去聯誼 識左兩條女 渣電單車
留名
除左頭兩頁之外

係咪姦左兩個女仔個故
留名

扮晒野出門口都走得甩la

搵野zip住衣櫃度門又得

突然,背後有把聲:睇完拿?

反客為主,先生幾位? 飲普洱定滾水?

變笑話

呢個無想像中咁恐怖,因為任何一個人都好難知自己係咪地球上最後一個人,個先決條件有問題

諗起dr who有一集又係咁
結果係me敲門

有dr who巴打

dr who有幾集好那恐怖
weeping angel個幾集嚇撚死
其實我係絲 不過一樣啫
留名
今天
我跟親愛的在家裡親熱
我說我去了
他接著說....
我也去了

除左頭兩頁之外

係咪姦左兩個女仔個故

應該係個頭180度轉個個
JustAnotherMuffledVo
我為兒子蓋被子的時候他說,"爸爸,看看我床下有沒有怪物。"為了安撫他我就往床下看了,我在床下看見了他,另一個他,發抖著輕輕說,"爸爸,有個人在我床上。"

然後老豆捉咗對孖生仔出來 打左佢地一身?

好撚正
死仔咁夜仲唔訓走黎嚇你呀哥
有無英文原版

pp

㩒錯掣唔小心reply左
除左頭兩頁之外

係咪姦左兩個女仔個故

係咪其中一個男渣電單車跟尾 但前面坐緊電單車條女180度擰轉頭望佢果個
😚😚
好撚驚呀
保護廣東話 有無人有興趣譯咗做粵文?

話說有一晚,我幫個仔com被個陣,佢無啦啦同我講:"老豆,幫我睇下床下面有無怪物啊。"
咁我為左要氹佢訓著咪循例望下囉,點知我係床下底又見到佢,另一個佢,打晒冷陣同我講:"老豆,有個人係床上面。"

廣東話好撚好笑
除左頭兩頁之外

係咪姦左兩個女仔個故

係,我都記得
深夜,一名男子在地鐵車廂裡到處走動

「請問,你是43歲嗎?」男子不斷問著人們歲數

「你怎麼知道的?」另外一名男人回應

「你是32歲嗎?」「是...是的」人們紛紛投以好奇 驚恐的眼光看著

那男子最後走到一名女子前問「請問,你是25歲嗎?」

「不...現時還是24,不過還有3分鐘就25了 」女子微笑回答道

男子驚覺,「果然...」

唔明

堅唔朋

呢個好經典
講個男人有特殊能力
加紅字重點

我睇果個版好似係睇到果個人幾多歲死
最後問果條友答24 但佢仲有三分鐘就25
姐係全車人三分鐘內會死

其實有bug,廿五歲會維持一年,就算計埋車上其他人,都唔代表一定係三分鍾後

如果關x光事,咁愛吃係咩伏筆

唔係想講食左佢咩

講笑啫 想講大肚婆唔照得x光

咁佢都做咗X光啦點解又唔死?

根本寫嗰條友就冇諗過呢啲
你真係要質疑,人都未出世又點會有能力食咗個另一個bb

因為另一個bb照x光cancers 死左

唔講唔覺

如果關x光事,咁愛吃係咩伏筆

佢要食兩個人的量先飽

扮晒野出門口都走得甩la

搵野zip住衣櫃度門又得

突然,背後有把聲:睇完拿?

反客為主,先生幾位? 飲普洱定滾水?

下一站金鐘 下一站金鐘
留名
JustAnotherMuffledVo
我為兒子蓋被子的時候他說,"爸爸,看看我床下有沒有怪物。"為了安撫他我就往床下看了,我在床下看見了他,另一個他,發抖著輕輕說,"爸爸,有個人在我床上。"

雙胞胎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞