外國 恐怖短故

719 回覆
491 Like 7 Dislike
留名
留名
想知呢個post大家年紀大約幾大?
唔係扮老屎忽,而係好多篇係我中小學時已經聽過。成日loop。
但見好多人好似第一次睇 e.g 醫院病人手帶,2個媽媽果d

真係想知.... 搞到我好似係平空時空咁

樓主想聽個個係咪類似咁:

人戈坐的士返屋企,司機問:「兩位去邊?」

係呀!
樓主可唔可以出埋英文 正

見到我出埋
有個女人響梳化恰著左迷迷糊糊feel到有隻狗舔佢隻手果個最深刻
留名

呢個唔係好明,點解要殺左男朋友?

我都唔明

應該係個男人落葯令女人生cancer, 而人體脂肪係可以用來造蠟燭。
女鬼跟我說: 看!我沒有腳,你怕嗎?
我跟女鬼說: 挑!我無前途添呀!

留名

呢種好恐怖

呢個其實我唔明

姐話連佢啊媽自己都聽到佢自己把聲係度哎佢個女,你試下身在其中落個阿媽度,跟住聽到自己把聲哎個女於是即刻係第二層拉走個女跟住李埋

有冇試下調番轉諗
樓下果個先係真 同佢一齊訓果個先係假
當聽到啊媽嗌 拉走左個女果個先係假
全部都係多左個人
小狗很喜歡黏著女孩
就連在睡覺時也要舔著女孩的手
不然整晚就會汪汪吠過不停
女孩久而久之習慣了這種生活模式
沒有小狗舔她反而睡不着
突然一天醒來 女孩發現小狗早已死掉了

我記得有套戲係講呢個,求名
I met my soulmate. She didn't
I met my soulmate. She didn't

THAT'S MEAN YOU ARE GAY (指)
深夜,一名男子在地鐵車廂裡到處走動

「請問,你是43歲嗎?」男子不斷問著人們歲數

「你怎麼知道的?」另外一名男人回應

「你是32歲嗎?」「是...是的」人們紛紛投以好奇 驚恐的眼光看著

那男子最後走到一名女子前問「請問,你是25歲嗎?」

「不...現時還是24,不過還有3分鐘就25了 」女子微笑回答道

男子驚覺,「果然...」

唔明

堅唔朋

呢個唔係好明,點解要殺左男朋友?

我都唔明

應該係個男人落葯令女人生cancer, 而人體脂肪係可以用來造蠟燭。

殘體字
樓主想聽個個係咪類似咁:

人戈坐的士返屋企,司機問:「兩位去邊?」

係呀!

我印象都好深刻
但睇完你20幾頁短故已經麻木左
JustAnotherMuffledVo
我為兒子蓋被子的時候他說,"爸爸,看看我床下有沒有怪物。"為了安撫他我就往床下看了,我在床下看見了他,另一個他,發抖著輕輕說,"爸爸,有個人在我床上。"

呢個不得了
JustAnotherMuffledVo
我為兒子蓋被子的時候他說,"爸爸,看看我床下有沒有怪物。"為了安撫他我就往床下看了,我在床下看見了他,另一個他,發抖著輕輕說,"爸爸,有個人在我床上。"

呢個不得了

最驚係再望返上床個一刻
記者到山區採訪,到了村口已經是黃昏,遇到一個老頭,就問:「大爺,您覺得最遺憾的事是什麼? 」

老頭想了想,說:「大兒子畢業之後,有了一份不錯的工作,前幾天,他終於想起我了,給我匯了大筆錢,我拿著畚箕和掃帚到十字路口收錢,可是那天風大,把他匯的錢都刮跑了...」

唔明
一對夫婦平時常吵架,這次兩人又吵起來,丈夫一怒之下失手殺了妻子,把她的屍體在後院裡埋了。

過了幾天,男的很奇怪,為什麼這幾天孩子都沒有見到媽媽,卻一點也沒問起媽媽呢?

於是他就問孩子:「這幾天媽媽不在家,你怎麼一點也不著急呢?」孩子回答:「我倒覺得好奇怪啊,為什麼爸爸你這幾天一直背著媽媽呢?」

好似銀魂睇過
屌你老母留名!
記者到山區採訪,到了村口已經是黃昏,遇到一個老頭,就問:「大爺,您覺得最遺憾的事是什麼? 」

老頭想了想,說:「大兒子畢業之後,有了一份不錯的工作,前幾天,他終於想起我了,給我匯了大筆錢,我拿著畚箕和掃帚到十字路口收錢,可是那天風大,把他匯的錢都刮跑了...」

唔明

死人,陰司紙,十字路口
用下腦ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞