外國 恐怖短故

719 回覆
491 Like 7 Dislike
我用手機自拍,鏡頭中的自己對著我笑
短故愈嚟愈長
689梁振英連任
好正
睇到屎汁到標左少少出黎

有冇抹返?

睡不著,半夜到空蕩蕩的公園散步,忽然便急,走進公廁大解,廁内當然也空無一人。天花板光管一閃一閃,偶爾傳來幾聲狗吠,心裡不免有點毛毛。匆匆解決完,想盡快回家,但廁格沒有廁紙。正想著如何解決,廁格門下方的門篷,突然有人遞進了三格廁紙。

屌你笑故你嘅
有日夜深聽著電台講鬼故..

到了有人打上去講鬼故環節

有個男人說著,經常在深夜時分有"東西"在我家廳內異常遊蕩...

主持便問,可以形容一下他的特徵嗎

起初我都不敢接近看,但經常有觸電的麻痺感覺另我煩擾

決心上前查看,在房內探頭看出去,突然有一道黃光極速閃過

走上前近看才驚覺他是全身黃色,面泛紅暈.......

說到這主持便插嘴說道請問是否撞見比卡超呢? 屌你老母
留名
留名
最近新聞報導有連續殺人販把人頭壓在鍵盤在砍斷,不知道是不是真tr5vftr5vdftrfgtrwert5yu76r45'~"72

佢一定壓中左ctrl同space先
JustAnotherMuffledVo
我為兒子蓋被子的時候他說,"爸爸,看看我床下有沒有怪物。"為了安撫他我就往床下看了,我在床下看見了他,另一個他,發抖著輕輕說,"爸爸,有個人在我床上。"

呢個正
[/quote]

尼個係咪佢老婆死左but 依然記緊日記 而且尼緊搵佢!?[/quote]

尼你老母
留名

呢種好恐怖

呢個其實我唔明

其中一個老母係一d鬼怪扮出黎,而你唔知邊個先係真老母

一開始以為意思係樓梯口嗰個先係真呀媽 佢想保護個女 但諗真啲 根本分唔到邊個先係真呀媽 寒上加寒

真阿媽察覺有危險唔會就咁嗌佢個女,一定係即刻去個女度,所以我覺得樓上嗰個先係真嘅

我都係咁話
睇左一版頂唔順
好撚心寒
有日夜深聽著電台講鬼故..

到了有人打上去講鬼故環節

有個男人說著,經常在深夜時分有"東西"在我家廳內異常遊蕩...

主持便問,可以形容一下他的特徵嗎

起初我都不敢接近看,但經常有觸電的麻痺感覺另我煩擾

決心上前查看,在房內探頭看出去,突然有一道黃光極速閃過

走上前近看才驚覺他是全身黃色,面泛紅暈.......

說到這主持便插嘴說道請問是否撞見比卡超呢? 屌你老母

笑撚咗
女鬼跟我說: 看!我沒有腳,你怕嗎?
我跟女鬼說: 挑!我無前途添呀!

好撚恐怖
估你唔到咁多巴打咁純品 講到好明 都唔知點解
騎劫多題 呢題可能要想一想像先明

遇難

有4名登山客在暴風雪下遇難

他們逃到一間空無一物的房子裡避寒

A說:"這樣下去不是辦法,我們什麼都不做也會凍死。我有個提議;

"我們有4個人,4人坐在每一個角落,由我開始,走去下個角落拍一拍B;然後B又走去下個角落拍一拍C,不斷走來走去保持清醒吧。"

到了第二天,救援隊來救他們了,他們亦靠這個遊戲存活下來了。

第四個去到個角落應該無人 有第五個'人'一齊玩

其實算唔算隻鬼幫佢地渡過咗難關
定係四個都已經唔係原本嗰四個人
差唔多套路
但都驚 點解救?

死左去

去你老母 佢就佢

一開始以為意思係樓梯口嗰個先係真呀媽 佢想保護個女 但諗真啲 根本分唔到邊個先係真呀媽 寒上加寒

真阿媽察覺有危險唔會就咁嗌佢個女,一定係即刻去個女度,所以我覺得樓上嗰個先係真嘅

我都係咁話

無人講過樓下嗰阿媽係察覺危險先嗌個女
樓主自從流鼻血之後啲故愈黎愈長
Support support🖖🏿勁鍾意睇呢啲 幾句說話已經搞到你心寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞