[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Brook Pocket AutoCatch

好似幾正
Brook Pocket AutoCatch

好似幾正

不過仲貴過原廠隻PLUS
UPDATE完
IP6都係彈APP ON99
請問打道館係咁網絡錯誤可以點解決
明明尋日打同一間都無事

祈禱
明明尋日打同一間都無事

祈禱

一打就打晒成間GYM所有怪
唔好打頭幾隻就離開, 否則再入好易ERROR
明明尋日打同一間都無事

祈禱

一打就打晒成間GYM所有怪
唔好打頭幾隻就離開, 否則再入好易ERROR

係咪果個位網路不穩?
定你去到邊都係咁
btw, csl/cmhk?
岩岩公司對面gym出老班
2087cp stone edge已捉
見上面有人講plus同brook

plus香港買$248日版
自動化有hardware改
但其實簡單用索帶cool住/用硬幣加橡筋都做到同一效果

brook果款唔建議買
睇amazon d review好多人都話伏

brook果款唔建議買

其實plus既自動化係咪只要令到粒制長期按住就得?

brook果款唔建議買

plus改造好似有d係cut埋震動功能,會慳電d

brook果款唔建議買

幾粒螺絲拆開
無震你反而唔知佢斷線

brook果款唔建議買

幾粒螺絲拆開
無震你反而唔知佢斷線

好似周街都斷貨
問左好幾間GAME舖都冇

brook果款唔建議買

其實plus既自動化係咪只要令到粒制長期按住就得?

yes
拆開佢入去加wire加button去兩個point就係hardware改
但外面長禁同hardware改其實用法一樣
兩種都要每個鐘斷線後自行release一次長禁嚟連線

brook果款唔建議買

幾粒螺絲拆開
無震你反而唔知佢斷線

好似周街都斷貨
問左好幾間GAME舖都冇

SSP間遊戲直x中心
price. com. hk有地址
我同女友上兩個月喺果到買
佢地有成批貨
屌呀
明明未死哂六隻話我死哂逼我出去再揀六隻入去打
出到去發現有啲仲有血未死哂
食咗我damage波
屌呀
食咗我damage波

我一入去load其他人果d閃到死咗第一隻寵就load唔到第2隻
出去kill app再入又一禁rejoin就hang機freeze
再入win咗
0 damage
不過好在第4個波捉到
屌呀
食咗我damage波

我一入去load其他人果d閃到死咗第一隻寵就load唔到第2隻
出去kill app再入又一禁rejoin就hang機freeze
再入win咗
0 damage
不過好在第4個波捉到

煙咗捉唔到
火雞0/2

0/3
岩岩公司對面gym出老班
2087cp stone edge已捉

我捉咗30隻最勁嗰隻先得2086
係見過2089同2097各一次嘅
屌呀
食咗我damage波

再入win咗
0 damage
不過好在第4個波捉到

煙咗捉唔到

平時只能靠隊傷拎10個波
自己打啲傷永遠好似無加過波

btw, diu office出左火雞唔知,得番10幾分鐘
https://youtu.be/5UZwAkDNlSs
2人劏火雞實錄
2人劏火雞實錄

咁都係11粒
2人劏火雞實錄

咁都係11粒

冇gym control姐
2人劏火雞實錄

咁都係11粒

冇gym control姐

仲好打過班仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞