[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今日打咗13隻火鳥但見過嘅最高CP得1641
仲要捉唔到

最高見過1860
究竟IV100機率係咪真係1%
D人捉兩三隻就撞中IV100
痴線

見都未見到過

今日夜晚6點幾係京都清水寺放左道館,隻吉利竟然而家都未比人踢落黎
今日夜晚6點幾係京都清水寺放左道館,隻吉利竟然而家都未比人踢落黎

樓下公園藍飛狗都霸左八粒鐘啦 有乜出奇。

我屋企樓下果班紅狗
每晚都好撚準時,一到11點就係果六件霸住個gym
果6個名真係就黎識背
最近玩返想問仲有冇以前果d配技網可以睇隻隻寵邊度技DPS最高
最近玩返想問仲有冇以前果d配技網可以睇隻隻寵邊度技DPS最高

第一頁...

第一頁...

果個唔係專打火鳥咩

第一頁...

果個唔係專打火鳥咩

All g
風險自己衡量

第一頁...

果個唔係專打火鳥咩

All g
風險自己衡量

All g關事咩 又唔係睇iv

Btw pokegame info
Lm

日本有啲站真係放到幾粒鐘(甚至幾日)
所以最好就係襯你呢幾日仲係日本,放多幾日
返到黎先慢慢遙距餵糖 / 等佢死賺Coins

日本d人去景點真係觀光
最多咪開黎捉寵
鬼得閒打你落黎
我之前放隻尼多蘭都企左成日

日本d人去景點真係觀光
最多咪開黎捉寵
鬼得閒打你落黎

緊係有人打我先話「有啲站」啦
我早排先去完日本黎

日本d人去景點真係觀光
最多咪開黎捉寵
鬼得閒打你落黎

我早排先去完日本黎

講緊清水寺

日本d人去景點真係觀光
最多咪開黎捉寵
鬼得閒打你落黎

我早排先去完日本黎

講緊清水寺

10捉0
之前路基亞冰鳥10捉9
此Post嚴禁外掛飛人參與討論
"我地曼聯是冠軍" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛人
請大家遠離以及一人一句咒罵其全家

第一頁...

果個唔係專打火鳥咩

All g
風險自己衡量

All g關事咩 又唔係睇iv

Btw pokegame info

all g 確實有,佢會寫你隻寵最強攻防技組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞