[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
金果 + 幸福蛋 真係屈撚哂機

前日早上同4條友一齊喺柴灣打
幸福蛋打咗成2個幾鐘都未打得到個GYM
最後我係咁彈GAME 放棄咗
十幾個鐘後食完dinner用wecatch一望
仲係果隻幸福蛋

想問下 係gym餵果實比自己寵
除左補血 仲有其他特殊效果 ?

補血之外仲有星塵抓
而且有一定機率拎到你餵緊果一隻寵既糖

仲係果隻幸福蛋

根本宜家啲GYM有隻幸福蛋再加5隻就唔會打得入
又可以遙距金果 自己友又可以幫回
今日觀塘九龍灣狂出LUGIA同火鳥,咁多日應該今日行得最誇張
火雞0/4
上次冰雞就1/10
利基亞就0/1
火雞0/4
上次冰雞就1/10
利基亞就0/1

好想要第一隻利 唔理咩IV 都會照升
連煙果啲其實火同飛行金章左未

金左啦
有咩用 無運都係食屎

咁真係命運

Source: tg

曾經我都有得捉100IV 急凍鳥同利
不過同佢一樣煙咗

仲係果隻幸福蛋

削撚左隻幸福蛋佢啦

仲係果隻幸福蛋

削撚左隻幸福蛋佢啦

等gen3開超力王同瑜伽王一野打撚死佢

路卡利歐
好佩服 fb group 上邊一個女玩家

捉利基亞16 全煙 , 第 17 次成功

我個fd捉左20次先捉到第一隻 佢冰同利都捉6中3

有冇咁誇
屌 飛狗死全家
頭先落街打Gym 夜媽媽人影都無
打到尾比飛狗截糊
仲要一放放幾隻 邊到黎咁多人啊

嬲嬲地行遠啲個間打
又係同樣情況發生

有冇咁誇

真係誇張左啲wor
屌 飛狗死全家
頭先落街打Gym 夜媽媽人影都無
打到尾比飛狗截糊
仲要一放放幾隻 邊到黎咁多人啊

嬲嬲地行遠啲個間打
又係同樣情況發生

摺撚左個gym啦屌
改做好似3ds個隻連機方式1v1好過
依家跟本用黎比飛狗賺點

有冇咁誇

真係誇張左啲wor

啲波亂咁飛嫁?

有冇咁誇

真係誇張左啲wor

啲波亂咁飛嫁?

睇住佢有excellent 有great架 乜野生果喂吃patten都試過晒 都係煙左
仲要中間煙左幾隻利同班 應該有連續20幾次煙左 但出冰鳥個時 佢捉冰同利都好輕鬆
金果 + 幸福蛋 已經好屈機

D人仲要一個人幾個AC不停用金果,結果我打成2個鍾都打唔到座道館落黎

仲要耐唔耐打打下道館無啦啦出現錯誤入唔到

好啦 等佢唔留神比我偷到座道館, 零晨2點鍾以為無哂人,咁我咪返去訓教等收錢,
轉個頭就比飛狗打左你落黎

就算無飛狗都好,同隊見座道館齊人,佢就會開個分身AC打左你隻野落黎,再換佢個隻上去(利申:黃隊)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞