[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有隻 IV 84 嘅由基拉,進唔進佢做班吉拉好
無利 唔想玩落去了 活動完之前捉唔到真係棄

你純粹想開圖鑑咋下哇 ?

利基亞 暫時用途不太

我鐘意利同鳳凰 仲有水君

肥大都有雀屬喎

係喎, 你啱

電剋水
龍剋返電
都係打和 , 同肥大情況一樣

但刺龍王 血唔高, 都係同 太陽伊貝 紅唇娃 同一命運 , 有被秒風險
排10 , 11 ,12 之選
出刺龍王, 不如出卡比獸 (排 第9) 頂一頂

龍係抗電 唔係剋電

咁搵肥仔連發body slam好過

都得既 個人中意用hyper beam射

我依家打雷雞係咪爭stardust
定係用雙龍技肥大好過用紅唇娃

如果你揀無可揀

我就用 fast TM 改 紅唇娃快技 放第 1,
之後用 感動岩, 大班 放 2, 3, 4
鐵甲暴龍用 fast TM 改 快技 放第 5
6 就 .... 幸福蛋 / 卡比獸算

其實我係驚cp低姐
仲有一隻岩技老班不過得2300左右

其實我係驚cp低姐

你咁多 岩技老班
咁放第 5 , 鐵暴 放第 6

咁如果我有stardust升邊隻先好
除左老班缺糖其他都有
認真洛基亞有咩月手
認真洛基亞有咩用

其實我係驚cp低姐

你咁多 岩技老班
咁放第 5 , 鐵暴 放第 6

咁如果我有stardust升邊隻先好
除左老班缺糖其他都有

長遠嚟講 感動岩 (雙岩技), 鐵暴(地岩) , 同雷鳥 可以升 (雷 > 感 > 鐵)
其他唔駛

咁我升左感動岩同鐵暴先
Thanks巴打

利基亞 暫時用途不太

我鐘意利同鳳凰 仲有水君

鳳凰 我諗就算 佢今個月出, 都屌聲四起
raid boss 55k cp 高攻又高防 仲要 6 set 組合技 , 唔係一般人玩得到

無撚用
有得圍點都死
仲有冇PC版外掛
仲有冇PC版外掛

走啦
仲有冇PC版外掛

用內掛啦傻尻

課金啊
仲有冇PC版外掛

有, 要地府版 Android 10.0 先有, 你死左我燒畀你呀

利亞基 暫時用途不太

利會俾好多raid boss殺

肥大都有雀屬喎

係喎, 你啱

電剋水
龍剋返電
都係打和 , 同肥大情況一樣

但刺龍王 血唔高, 都係同 太陽伊貝 紅唇娃 同一命運 , 有被秒風險
排10 , 11 ,12 之選
出刺龍王, 不如出卡比獸 (排 第9) 頂一頂

龍係抗電 唔係剋電

咁搵肥仔連發body slam好過

都得既 個人中意用hyper beam射

個硬直有點殘念

但真係高攻既..
有無飛人外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞