[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
岩岩查山毛豬竟然孵蛋孵到100iv
雷鳥同火鳥都係唔高防,只不過冇得比你雙剋
我覺得雷鳥係難打過火鳥但易打過高防既急凍鳥

火雞有雙剋:岩

聽日打雷鳥唔係可以搬返肥大出來打? 攻龍係1/2.

電剋飛行,比龍抵銷,1倍

打雷鳥起碼可以出公廁肥大, 打冰雞出肥大=被秒殺

椰子樹如何?
火鳥5捉5,但最勁得80iv, 有冇咁黑
火鳥5捉5,但最勁得80iv, 有冇咁黑

無塵無糖升滾動岩揮手區

SET左BUDDY做感動岩

SET左BUDDY做小拳石
升感動岩2號

用rare candy

咁識食

BTW, 我用感動岩 (22xx CP) 打火鳥都唔係咁好, 可能輸出大, 但同時間好快死. 反而雙黑技大班 (30xx CP) 可以頂到幾下大技.

same,所以我d 塵都係炸落老班到算
雷鳥可能奇兵係長毛豬
雷鳥可能奇兵係長毛豬

仲有係感動岩加同鐵甲暴龍
雷鳥可能奇兵係長毛豬

長毛豬
雷鳥可能奇兵係長毛豬

長毛豬

胡說樹可否立功?
雷鳥可能奇兵係長毛豬

長毛豬

胡說樹可否立功?

記住換哂係兩招岩技
雷鳥可能奇兵係長毛豬

長毛豬

胡說樹可否立功?

記住換哂係兩招岩技

堆阿叔會屌住你地出急凍鳥利基亞
聽日閃電鳥應該好難打.....係要至少六七個有剋屬戰隊既人一齊打
再加上零碎得兩三隻怪休閒玩家先打到
但以我呢幾日觀察,打親都一半得二十幾lv
如果唔係打火鳥時間多,勁個幾個可以打多輪
真係勁易哂卷

仲要好多人主力係水伊
又冇乜人用滾動岩
打雷鳥冇20人都唔敢話SHOE WIN

雷鳥勁過火,冰雞好多咩?
做乜未出個個就牙痛
雷鳥可能奇兵係長毛豬

長毛豬

胡說樹可否立功?

記住換哂係兩招岩技

堆阿叔會屌住你地出急凍鳥利基亞

咁咪睇住阿叔d神獸俾雷鳥逐隻劈瓜
聽日閃電鳥應該好難打.....係要至少六七個有剋屬戰隊既人一齊打
真係勁易哂卷

仲要好多人主力係水伊
又冇乜人用滾動岩

做乜未出個個就牙痛

雷鳥輸出高
而且淨係怕岩
加上gen1~2好打嘅寵以水系為主
真係勁易哂卷

仲要好多人主力係水伊
又冇乜人用滾動岩

做乜未出個個就牙痛

雷鳥輸出高
而且淨係怕岩
加上gen1~2好打嘅寵以水系為主

仲有冰

可以

打雷鳥起碼可以出公廁肥大, 打冰雞出肥大=被秒殺

椰子樹如何?

tank is ok
記得雙超技
附近出利,落樓屌佢先

lm 又煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞